Diverse

Perechea perfecta exista: detergentul si balsamul de rufe Lenor

Relatia mea cu balsamurile de rufe Lenor e una veche. Am incercat prima oara Lenor Spring, cel albastru si a fost dragoste la prima utilizare. Curiozitatea m-a determinat sa mai incerc si alte produse, ale altor branduri, dar niciunul nu m-a convins sa raman la el. In ultimul an am folosit Lenor cu lavanda si musetel, varianta mov.

Recent, in campania Lenor de pe platforma BUZZStore, mi s-a oferit ocazia de a folosi atat varianta prietena – Lenor Spring Awakening-, cat si o varianta mai noua- Lenor Gold Orchid. Si nu oricum, ci in perechea detergent – balsam, pentru rezultate maxime.

Provocarea mi s-a parut mai mult decat interesanta si chiar eram curioasa sa vad daca dragostea pentru varianta Spring e suficient de puternica sa reziste „ispitelor”.

Am primit cate o cutie cu capsule de detergent, respectiv cate un recipient cu balsam, astfel:

 • Lenor Allin1 Pods Spring Awakening- 15 capsule (15 utilizari)
 • Lenor Spring Awakening Balsam- 1 l (33 utilizari)
 • Lenor Allin1 Pods Gold Orchid Color – 15 capsule (15 utilizari)
 • Lenor Gold Orchid Balsam – 550 ml (18 utilizari)
 • Prosop de fata
 • Mostre si pliante

 • Primul pe care l-am testat a fost Spring, chiar mi-era dor de parfumul lui. Si nu m-a dezamagit, asa cum nu a facut-o niciodata. Am folosit pentru spalarea lenjeriei de pat, pentru ca ador catifelarea pe care Lenor o ofera bumbacului, dar si parfumul care se reactiveazala fiecare miscare. Si cine nu adora asternuturile curate si parfumate care te imbie la relaxare si te ajuta sa ai un somn odihnitor?!

  La urmatoarea spalare, cea a hainutelor colorate ale Emei, am folosit perechea Gold Orchid. Senzatia a fost wow! Recunosc ca initial am crezut ca parfumul ar putea fi prea dulce, dar nu e
  deloc asa. E nemaipomenit! E rafinat si delicat si parca porti un parfum de lux.  Pot spune ca experienta e una placuta si e atat de usor sa ai haine impecabile, catifelate si parfumate. Pui o capsula direct in cuva masinii de spalat, pui hainele, iar in sertarul special pui balsamul. Apoi masina face toata treaba.

  Concluzia: Ema si-a adjudecat perechea Gold Orchid, iar noi, parintii, am ramas cu Spring Awakening. Asadar, perechea perfecta exista pentru fiecare dintre noi! 🙂

  #buzzlenor #perecheaperfectă #LenorDetergent

  Leave a Reply