Diverse

Compartimentari de tip perete sticla pentru crearea spatiilor luminoase si aerisite

perete sticla

Sticla este unul dintre materialele utilizate permanent in lucrarile de amenajare si decoratiuni interioare, fiind preferat de catre designerii elementelor de constructie si decor. Sistemele tip perete sticla sunt disponibile intr-o gama variata de modele, pentru a permite configuratii minimaliste elegante, atat pentru locuinte amenajate modern, dar si pentru crearea unor spatii de lucru apreciate de angajati pentru estetica deosebita.

Duca Glass va recomanda sa alegeti un perete sticla pentru compartimentarea armonioasa a spatiilor

Viata moderna inseamna pentru multi dintre noi timp petrecut in interior, fapt pentru care contactul cu lumina solara este limitat. Pentru a ne bucura de beneficiile oferite de lumina naturala – bunastare, productivitate, reducerea stresului – tot mai multi arhitecti si experti in amenajarea locuintelor si cladirilor de birouri integreaza elemente fabricate din sticla si alte materiale care nu numai ca nu aglomereaza incaperile, dar ii ofera in acelasi timp claritate, spatiere si compartimentare inteligenta.

Avantajul principal al unui perete despartitor este faptul ca inunda incaperile cu lumina naturala, fiind adecvat pentru diferite aplicatii cu functie practica sau vizuala.

Sistemele cu pereti din sticla securizata sunt proiectate fara cadre obstructive, cu detalii minutioase, astfel incat asigura concomitent confortul si spatiul personal.

perete sticla

In ceea ce priveste spatiile de birouri, folosirea unor partitionari pereti din sticla garanteaza cresterea productivitatii, prin asigurarea unei atmosfere de lucru adecvate, angajatii putand comunica pe tot parcursul zilei. Locuintele proiectate cu elemente de compartimentare din sticla sunt moderne si se potrivesc celor mai multe stiluri decorative, dintre care clientii il aleg pe cel care le exprima cel mai mult personalitate. Cu toate acestea, integrarea unui perete sticla securizata pentru separarea living-ului de bucatarie reprezinta o solutie ingenioasa pentru tot mai multe persoane, creand astfel un spatiu primitor, care este totodata separat de locul in care sunt luate mesele.

Efect spectaculos? Ce ziceti de un perete din sticla pentru bucatarie?

Gratie transparentei si modului in care permite luminii sa treaca, sticla reprezinta un material unic pentru a compartimenta ingenios incaperile. Fie ca bucataria este parte comuna a living-ului sau doriti se reganditi modul in care este amenajata locuinta, un perete sticla securizata este alegerea potrivita. Nu doar ca permite patrunderea luminii in cazul bucatariilor amplasate in colturi mai umbroase, dar ofera un efect spectaculos incaperii astfel amenajate. In acelasi timp, sticla din care sunt confectionati acesti pereti este securizata, ceea ce inseamna ca a fost supusa unor tratamente speciale pentru cresterea rezistentei si durabilitatii sistemelor de compartimentare.

Peretii din sticla securizata se curata facil si rapid, fara a fi nevoie de solutii speciale si costisitoare.

Partitionari sticla realizate de firma Duca Glass – sisteme tip perete sticla cu multiple avantaje estetice si practice

Peretii din sticla reprezinta o solutie ideala pentru partitionarea moderna a spatiilor de birouri, asigurand patrunderea luminii solare timp indelungat, reducand astfel orele de lucru in spatii luminate artificial.

Proiectele de amenajare cu pereti sticla pentru partitionare pot fi implementate indiferent de tipul de aplicatie pentru care doriti integrarea acestor elemente, fie ca sunt un dezvoltator imobiliar sau un arhitect talentat, insa, apeland la compania potrivita pentru fabricare si montaj, oricine poate sa isi duca la bun sfarsit proiectul de decor – amenajare – redecorare.

Duca Glass ofera asistenta pentru selectarea sistemului de compartimentare cel mai potrivit pentru a indeplini cerintele functionale si cele estetice, asa cum au fost vizualizate. Accesati site-ul www.decoratiunidinsticla.ro pentru vizualizarea detaliilor legate posibilitatile de integrare a elementelor de amenajare din sticla securizata, precum si diversitatea modelelor puse la dispozitia clientilor solicitanti. Pentru informatii si comenzi, personalizarea sistemului de pereti pentru compartimentare, contactacti unul dintre reprezentantii companiei:
——————————————-
Contact Duca Glass:
Telefon – 0727 401 669
Mail – decoratiunidinsticla@yahoo.com

Leave a Reply