Noi am inventat “Cireasa de pe tort” avand ca fel unic de mancare pizza comandata de la diferite restaurante. Cum se desfasoara degustarea?

Ne ducem cu randul pe la fiecare si gazda are indatorirea sa comande mai multe sortimente de pizza, iar musafirii dau note si alcatuiesc clasamente. Castigatorii clasamentului sunt declarati pizzari medaliati, cu toate ca meritul lor este de a comanda acest preparat la domiciliu si de a alege bine pizza delivery.

Evident ca se dau si premii, dar lucrul cel mai important este sa stii ca ai castigat competitia si ca in casa ta s-a servit cea mai buna pizza din Bucuresti.

Ocupantii primelor trei locuri din clasament merg la mare pe cheltuiala perdantilor. Am cautat mult fiindca ne-am dorit sa castigam si am gustat multa pizza, pana am ales Ilpizzaiolo.ro gandindu-ne ca ei livreaza in Bucuresti pizza traditionala din Napoli, coapta pe vatra in cuptor cu lemne. Toti avem experienta mancarii preparate la foc de lemne, a placintelor cu branza sau cu mere coapte de bunica in acest mod. Preparatele se topesc in gura pur si simplu!

Trebuie sa va informam ca fiecare cumparator are posibilitatea personalizarii preparatului pe care il comanda.
Dar sa trecem in revista tipurile de pizza pe care le-am incercat si care ne-au convins sa ii alegem ca parteneri ai petrecerii date de noi in cinstea mancatorilor de pizza!

1. Pizza Marinara, usoara, cu blat pufos si satioasa. Am ales-o fiindca ne place ardeiul gras si usturat, sunca de calitate si cascavalul afumat, plus anghinare, ansoa, oregano, usturoi si ulei de masline. Combinatia s-a dovedit inspirata si sanatoasa, pizza se poate manca fara sa fii nevoit sa bei suc dupa fiecare bucata, fiindca nu este deloc gretoasa, ci dimpotriva are un gust fabulos.

2. Piedigrotta arata ca o opera de arta datorita cromaticii variate. Pe blatul pufos care are gust de paine coapta pe vatra de bunica se asaza din belsug: ardei gras si ardei iute, rondele albe si rosii de ceapa, frunze de busuioc, sunca si cascaval afumat.

3. Fuorigratta este foarte sanatoasa fiind recomandata copiilor, femeilor insarcinate si batranilor cu stomacuri sensibile. Ea contine rucola, masline de calitate premium, ciuperci, busuioc, iar la cerere se pot adauga extra ingredientele: sunca, ardei, ansoa si cascaval afumat.

4. Cotto, preferata familie noastre este facuta din jambon de cea mai buna calitate, mozzarella si busuioc, plus lista extraingredientelor pusa la indemana consumatorilor.

Lista produselor este lunga, iar acesta a fost alt argument, fiindca stiam care sunt preferintele amicilor nostri si am ales cu grija. Am fost declarati castigatori cu 10 pe linie si ne-au implorat sa le dezvaluim numele furnizorului fiindca au recunoscut deschis ca nu au mancat pizza asa de buna in toata Romania. Ne-au suspectat ca am fi adus-o congelata din patria acestui preparat, din Italia, asa ca le-am spus cine este responsabil de victoria noastra categorica.

De-atunci organizam pe rand reuniuni in jurul sortimentelor preparate de ei cu multa dragoste fata de consumatori. In afara de secretele numai de ei stiute, care fac blatul asa de pufos, gustul si aspectul irezistibile, mai este si plasarea dorintelor cumparatorului in centrul atentiei. In acest moment nu recunoastem decat un singur furnizor de pizza adevarata in Bucuresti: Ilpizzaiolo.ro!