Diverse

Pierde în greutate cu fructele miraculoase acai!

bioacaidetoxan-productCati dintre voi ati auzit de Acai Detoxan? Va ofer o prezentare detaliata a acestui produs care va poate ajuta si in cura de slabire, echilibrează metabolismul şi stimulează digestia, dar, mai important, asigura organismului vitamine si minerale necesare în timpul curei de slăbire.

Stimulaţi-vă digestia şi slăbiţi în mod natural cu fructele acai, care au cucerit întreaga lume. Datorită conţinutului mare de fibre, capsulele Acai Detoxan ajută cu succes la scăderea greutăţii corporale şi reducerea apetitului. Ele topesc grăsimile de pe abdomen, şolduri şi coapse. Conţinând o cantitate foarte mare de vitamine şi minerale, produsul vă asigură în perioada curei de slăbire toate substanţele hrănitoare necesare, pentru a rămâne sănătoşi.

MOD DE ADMINISTRARE: Produsul conţine  60 capsule – pentru 1 lună de zile. Vă recomandăm să luaţi 2 capsule pe zi cu 200 ml. apă, una la micul dejun şi una la cina uşoară.

PROPRIETĂŢILE CHEIE ALE PRODUSULUI:

–         stimulează digestia

–         reduce greutatea corporală

–         asigură aportul de vitamine, minerale şi acizi graşi necesari organismului

PROPRIETĂŢI SUPLIMENTARE ALE PRODUSULUI:

–         adecvat pentru vegetarieni

–         nu conţine gluten

–         nu conţine lactoză

–         constituie un „supraaliment”

–         este 100% organic

–         detoxifică organismul

–         echilibrează greutatea corporală

–         are efect liniştitor asupra sistemului nervos

–         reduce nivelul de colesterol din organism

–         conduce la pierderea în greutate

–         reduce apetitul

–         stimulează digestia

–         conţine multe vitamine

–         conţine multe minerale

DESCRIEREA PRODUSULUI

Capsulele Acai Detoxan conţin fructe acai cultivate organic, care datorită nivelului ridicat de antioxidanţi se încadrează în categoria „supraalimentelor”.

„Supraalimentele” constituie un ajutor excelent în curele de slăbire. Fructele acai topesc grăsimile din organism şi conţin şi o mare cantitate de fibre, stimulând şi echilibrând astfel  digestia. Alimentele cu conţinut ridicat de fibre, ca şi fructele acai, dau senzaţia de saţietate, reducând senzaţia de foame şi apetitul alimentar compulsiv.  Fructele acai mai conţin şi o mare cantitate de acizi graşi, care nu pot fi produşi de organismul uman, în special omega 3, 6 şi 9. De asemenea, ele detoxifică şi regenerează organismul.

EFECTELE PRODUSULUI

Capsulele Acai Detoxan conţin extract de fructe acai şi au numeroase proprietăţi pozitive:

–         sunt foarte bogate în fibre – echilibrează digestia

–         topesc grăsimile din organism – reduc circumferinţa abdomenului, a coapselor şi a şoldurilor;

–         conţin un nivel ridicat de antioxidanţi – detoxifică şi regenerează organismul

–         datorită prezenţei complexului de vitamine B, ele au efect pozitiv asupra sistemului nervos, fiind adecvate şi pentru persoanele care mănâncă mai mult când sunt nervoase

–         reduc apetitul

–         conduc la scăderea în greutate a organismului

PRODUSUL ESTE ADECVAT PENTRU TOŢI CEI CARE:

Fructele acai ne dau senzaţia de saţietate, reducându-ne apetitul. Fiind foarte bogate în antioxidanţi, fructele acai elimină toxinele periculoase din organism. Produsul este adecvat în special pentru toate persoanele, care:

–         au o digestie înceată

–         sunt supraponderale

–         se alimentează compulsiv – mănâncă sub influenţa stresului/când sunt nervoase

–         ţin cure de slăbire regulate, fără a obţine rezultate suficient de bune

–         ar dori să slăbească, fără a-şi pune în pericol sănătatea din pricina slăbirii sistemului imunitar

–         suferă de acidoză, ca urmare a alimentaţiei neregulate şi de proastă calitate, a lipsei de exerciţiu fizic, a fumatului şi a consumului de alcool

SFATURILE SENSILAB

Brazilienii cunosc fructele acai de foarte mult timp şi 50% din alimentaţia lor conţine măcar puţine fructe acai. Locuitorii Americii de Sud îşi îmbogăţesc dieta alimentară cu fructe acai de sute de ani.

Produsul Acai Detoxan conţine extract natural de fructe acai, care nu are efecte secundare nedorite.

Pentru a obţine rezultate mai bune vă recomandăm, ca pe lângă consumul produsului Acai Detoxan, să faceţi exerciţiu fizic sau o plimbare de cel puţin 30 minute pe zi. Eliminaţi din dieta dvs. alimentele greu de digerat, consumaţi mai multe legume, fructe şi carne slabă, şi beţi mai multă apă.

Vă recomandăm să consumaţi produsul Acai Detoxan 1-3 luni. Această cură de slăbire şi de detoxificare a organismului poate fi repetată după o jumătate de an.

Valoarea calorică a unei tablete este neglijabilă şi nu constituie un aport energetic pentru corp. Dacă luaţi şi alte suplimente alimentare care conţin vitamine sau minerale, aveţi grijă să nu luaţi toate capsulele şi tabletele deodată. Luaţi unele la micul dejun şi altele la prânz sau la cină.

Nu recomandăm acest produs mamelor care alăptează, pentru că în perioada de alăptare slăbitul nu se află pe primul loc. Calitatea laptelui s-ar putea modifica, acesta nemaifiind suficient de hrănitor pentru bebeluş.

DESPRE INGREDIENTE

Fructele acai de culoare negru strălucitor cresc pe palmieri înalţi şi ascund în ele o întreagă bogăţie. Cu substanţele pe care le conţin vă puteţi îmbunătăţi digestia, mări cantitatea de energie, detoxifica corpul şi chiar îmbunătăţi somnul. Brazilienii cunosc fructele acai de foarte mult timp şi 50% din alimentaţia lor conţine măcar puţine fructe acai.

Conţinând o mare cantitate de antioxidanţi, fructele acai neutralizează radicalii liberi, care dăunează grav organismului şi conduc chiar şi la îmbătrânire prematură. Încetinind digestia, radicalii liberi sunt în mare măsură responsabili pentru creşterea în greutate. Fructele acai ajută deci la topirea grăsimilor din organism.

Vitaminele, mineralele şi substanţele pe care le conţin ajută la :

–         stimularea pozitivă a sistemului nervos (complexul de vitamine B),

–         protecţia organismului (vitamina C),

–         reducerea colesterolului dăunător,

–         reducerea greutăţii corporale (antioxidanţi),

–         prevenirea bolilor cardiovasculare.

CANTITATE

60 capsule

CONŢINUT
Substanţe active în 1
capsulă
%DZR*
Extract de fructe de palmier acai
(Euterpe oleracea)
450 mg
*DZR= doza zilnică recomandată

Ingrediente: extract de fructe de palmier acai  (Euterpe oleracea), agent anti-aglomerant: stearat de magneziu, hidroxi propil metil celuloză (capsule), coloranţi: dioxid de titan, oxid galben de fier

ATENŢIONĂRI: Produsul este absolut natural şi nu are nici un fel de contraindicaţii cunoscute cu privire la combinarea sa cu alte suplimente alimentare sau cu medicamente.

5 Comments

 1. Multumim! :-*
  N-am folosit niciodata 🙂

 2. Daniela Zaharia

  Ei, da! Asta chiar ca este un produs pe care trebuie sa-l incerc neaparat! Poate imi topeste mai repede grasimile de pe burta 🙂

 3. bursuc carmen

  as fi interesata daca l a folosit cineva , sa ne povesteasca si apoi l as incerca si eu 🙂

 4. Bianca Roxana Anitei

  De acai chiar nu am auzit. Asteptam pareri daca vei avea ocazia sa testezi asa ceva.

 5. am auzit de acai dar nu am consumat
  nu stiu ce efect au dar eu consider ca este foarte importanta alimentatia si miscarea, gimnastica pt a da jos kilogramele in plus, nu cum fac unele persoane prin infometare, oooooooofffffffffff cat imi doresc sa dau jos doar 5 kg dar numai din anumite parti ale corpului :)) dar numai prin gimnastica si o alimentatie usoara si sanatoasa, a inceput postul deeeeeeeeeci o sa fac si anumite exercitii de gimnastica si sa vedem rezultatele :))

Leave a Reply