Diverse

Poluarea apelor curgatoare creste nevoia de piscine

Nepotelul nostru drag vine in vacanta de vara la noi, la bunici. Peisajul mirific ii va lumina copilaria, iar povestile noastre ii vor da o nota de mister.

Are la dispozitie fructele de padure si pe cele din gradina, nenumarate flori de admirat, animalele din curte de mangaiat si de ingrijit, daca doreste.

Planuim plimbari la padure, de-a lungul apei curgatoare si focuri de tabara. Pentru el se vor auri pe gratar puii crescuti in curte si legumele perfecte din gradina.

Cea mai mare suparare a noastra este ca apele curgatoare nu mai sunt asa de curate din cauza oamenilor neglijenti cu mediul natural. Canalizari, deseuri, masini spalate in amonte fac ca apa sa nu mai fie buna de scaldat, cum era pe vremea noastra, de aceea si la tara au aparut piscine comandate din magazinul online Dwyn.ro.

O piscina cu pompa filtranta asigura apa curata care sa lase pielea fina si cu aspect sanatos a beneficiarilor. Vacanta va incepe curand, iar noi, fiind precauti cautam surse de petrecere a timpului liber pentru nepotel. Nu, ei sunt foarte pretentiosi! Nu se mai multumesc cu un calut din lemn si o papusa din carpe, nu mai stiu sa se legene pe crengile plecate ale copacilor.

Cum am ales noi piscina pentru ei? Iata criteriile:

1. Sa fie spatiu suficient de joaca si inot pentru 4-5 persoane in acelasi timp ca distractia sa fie mai mare. Piscina cu cadru metalic, pompa si filtru, 305 x 76 cm este potrivita din acest punct de vedere.

2. Sa aiba pompa si filtru in dotare ca apa sa fie curata 100%.

3. Sa fie usor de montat si demontat la sfarsitul verii sa nu o lasam sa fie acoperita de zapada.

4. Sa arate frumos si sa se integreze gradinii pline de margarete, trandafiri si crini parfumati.

Fiindca principalul nostru obiectiv este fericirea nepotilor, completam lista de cumparaturi cu: trambulina prevazuta cu plasa de protectie, gratar cu capac sa le pregatim mancare sanatoasa si multi pitici solari ca spatiul sa fie iluminat ca in poveste si noaptea.

Produsele au sosit si au fost instalate, bucatele alese pregatite, abia asteptam sa soseasca si sa ne bucuram impreuna.

Leave a Reply