Diverse

Popularitatea meselor rotunde de bucatarie

masa rotunda bucatarie

Cand vine vorba de mobila bucatarie, mesele rotunde sunt cea mai populara alegere. Acestea exista de sute de ani si sunt in continuare favoritele multor persoane. Cu siguranta, exista o multime de motive in spatele acestei mari popularitati. O masa rotunda are o forma simpla, este eleganta si arata bine in aproape orice fel de bucatarie. Daca bucataria ta este in stil retro sau are un decor modern, o masa rotunda se va incadra perfect in ambientul ei. Aceste piese de mobilier sunt disponibile in tot felul de materiale si stiluri diferite, ce le ofera o versabilitate bogata.

masa rotunda bucatarie

Cu o gama variata de lemn si finisaje, masa rotunda arata bine oricum, fie ca este realizata din lemn luminos de pin sau din masivul lemn de stejar. Fiecare are propriile avantaje si dezavantaje care, in cele mai multe cazuri, au legatura cu pretul si cu intretinerea. Pe langa lemn, modelele metalice sunt, de asemenea, foarte populare, mai ales in bucatariile in stil modern. Acestea sunt foarte durabile si usor de intretinut. Ori de cate ori vrei sa cumperi o masa rotunda pentru tine, doar asigura-te ca masori bine spatiul in care vrei sa plasezi noua piesa de mobilier si, de asemenea, spatiul pentru scaune.

Se intampla de foarte multe ori ca persoanele care doresc sa cumpere mese rotunde sa nu tina cont de spatiul incaperii in care vor plasa noua achizitie si, prin urmare, sfarsesc prin obtinerea unei dimensiuni gresite a mesei. Masurarea exacta a spatiului te va scuti de problemele de mai tarziu, asadar nu ezita sa indeplinesti acest pas important. Daca vrei sa plasezi masa intr-o bucatarie de dimensiuni mici, poti lua in considerare, de asemenea, un design de masa plianta cu picioare spiralate. Acesta este un model inovator, care te va ajuta sa economisesti spatiul din bucatarie si, inainte de toate, iti ofera toate beneficiile de a avea o masa in bucatarie, fara a ocupa prea mult loc.

Masa plianta se gaseste in diferite modele flexibile extrem de atractive si avantajoase. Unele dintre ele pot avea chiar si sertare si rafturi in dedesubtul lor, oferindu-ti astfel o noua optiune de a economisi spatiu in mica ta bucatarie. Aproape toate brandurile mari de mobilier ofera mese rotunde de bucatarie, de dimensiuni mai mari sau mai mici, astfel incat sa poti obtine cu usurinta ceea ce se potriveste cel mai bine pentru bucataria din casa ta. Daca nu gasesti totusi ceea ce te intereseaza, poti gasi mobila de bucatarie la comanda aici: http://www.mobilakoncept.ro/mobila-la-comanda/mobila-pentru-casa/

2 Comments

  1. ghelbere elena

    Este minunat sa ai o masa rotunda in bucatarie si toata familia sa poata sa ia masa, dar ce te faci daca ai o bucatarie unde nu incap doua persoane cum am eu?

  2. Nicolae Claudia

    Eu am optat pentru o masa dreptunghiulara pentru ca asa era spatiul. La bloc e mai greu cu preferintele

Leave a Reply