Diverse

Prejudecati despre posesorii de penny board si hoverboard

In timp ce la noi in tara a avea o penny board sau un scuter electric este inca un lucru exotic, un moft al copiilor si adolescentilor, care pun de multe ori la egalitate aceste gadget-uri, in topul dorintelor, cu acelea de a-si achizitiona o kendama sau un fidget spinner, in strainatate, mai ales peste Ocean, au inceput sa se faca chiar si studii psihologice care ii au in vizor pe posesorii de scanduri de roti destinate distractiei si deplasarii pe distante scurte sau medii.

Un astfel de studiu interesant, efectuat in Statele Unite, si-a propus ca sa afle daca femeile singure cu varstele cuprinse intre 18 si 34 de ani si-ar dori un partener utilizator de hoverboard.

Surprinzator poate, rezultatele cercetarii conduc la concluzia ca aproape trei sferturi dintre participante au afirmat ca nu isi doresc ca sa inceapa o relatie cu un asemenea partener, deoarece in viziunea lor, posesorii de hoverboard-uri nu sunt de incredere, dau dovada de neseriozitate.

Lucrul este cu adevarat uimitor, daca avem in vedere ca detinatorii de toate varstele care poseda asemenea gadget-uri per total in lume sunt deja de ordinul milioanelor.

Desigur este o prejudecata, deoarece asa cum nu se poate spune despre toti surferii din lume ca sunt flusturatici, nici despre cei care au un scuter electric acasa nu este drept ca sa se afirme acest lucru.

Totusi, americanii, ca de obicei mult mai conventionali decat am putea crede, considera, se pare, ca o persoana care dupa ce a depasit varsta majoratului mai merge pe aceasta jucarie pe roti este un inadaptat social, un rebel (cu sau fara cauza), care are inclusiv accente de obraznicie.

In plus, un posesor de scuter electric, cred femeile din State, nu cunoaste valoarea banilor, daca a fost in stare sa cumpere un asemenea obiect inutil (din punctul lor de vedere).

O parte dintre cele intrebate si-au justificat opinia spunand ca un barbat adult care nu isi foloseste propriile picioare la deplasare incepe ca sa semene mai mult cu un android, ba chiar isi pierde din masculinitate cand foloseste un mijloc de transport de acest gen.

Era interesant sa fie intrebate participantele respective si daca aceia ce detin masini puternice, foarte scumpe, fac parte din aceeasi categorie si daca ar incepe o relatie cu posesorul unui asemenea vehicul de lux.

Oricum, la noi in tara lucrurile stau cu totul altfel, a fi detinator de penny board sau de hoverboard este pur si simplu o chestiune de moda, nimic mai mult.

Superficial poti ca sa fii si daca ai si daca nu ai o asemenea placa.

Un scuter electric scump, accesibil unei mase mai restranse de romani, in special al acelora cu venituri peste medie, este privit in Romania cel mult ca o ciudatenie, dar in niciun caz nu conduce din partea celorlalti la dezaprobare.

Intr-o tara ca a noastra, in care a avea un mijloc de locomotie cat mai modern, care sa ii lase cu gura cascata pe vecini, prieteni, dusmani sau necunoscuti este un deziderat suprem pentru multi, nu exista riscul ca un asemenea om sa fie considerat obraznic, superficial sau flusturatic.

Voi ce parere aveti?

1 Comment

  1. ghelbere elena

    Nu as putea sa circul cu acest mijloc de locomotie si ceea ce ma mira foarte multa nici baiatul meu nu este atras.

Leave a Reply