Diverse

Pretul accesoriilor de piscine nu mai conteaza, cand doresti o piscina perfecta

Uneori accesoriile inseamna mai mult decat credeti. Sunt momente in care gatul pare stingher in decolteul mare si rotund si numai o pereche de perle, de margele sau un colier din aur mai salveaza situatia.

O anumita tunsoare este salvata de perechea de cercei potrivita.

Exista accesorii la care o femeie poate renunta si accesorii „obligatorii”, chiar daca pare incompatibil epitetul. De pilda, o femeie este moarta fara gentuta ei, in care isi tine si banii si cardul si actele, dar si produsele de machiaj.

O curea de calitate tine pantalonii barbatului sa nu pice de pe el, dar ii face si mai atractivi, mai ales daca aceasta este finuta si din piele.

Exemplele pot continua si ele demonstreaza ca la fel de importante sunt si accesoriile pentru piscina sau pentru centru spa.

Cand iti doresti piscina ideala pentru tine si pentru familia ta, pret accesorii piscine nu mai conteaza si oricum, nu sacrifici calitatea piscinei de dragul ecomomiei. Reprezinta un nonsens sa iti lasi piscina fara: scara de acces din inox, sa nu oxideze, balustrada solida, fiindca persoanele mai in varsta sau cele fricoase au nevoie sa se tina de ceva sau sisteme de iluminat.

Piscina se foloseste si seara, fiind indicat sa inoti cel putin o ora inainte de a dormi, in acest mod arzi caloriile de la cina si combati insomniile cauzate de gandurile negre, de energiile negative sau de oboseala.

Imi place sa ma uit in cataloagele pentru piscine si sa aleg accesoriile care sa permita incadrarea centrului spa de acasa in cele ale hotelurilor de cinci stele sau ale starurilor internationale!

Daca scarile de acces, balustradele si sistemele de iluminare sau nocturna sunt accesorii de care nu te poti lipsi, fiindca de prezenta lor depinde accesul la piscine, exista si accesorii de lux pe care oamenii pot sa le comande.
Nu exagerez deloc cand afirm ca scara, balustrada si iluminatul sunt sinonime cu accesul la piscina, fiindca:

-nu toti utilizatorii piscinei intra in apa de pe mal cu o saritura.

Copiii, adolescentii si tinerii care stiu sa inoate foarte bine pot sari, in timp ce persoanele mai in varsta au nevoie de scari pe care sa coboare si balustrade de care sa se tina.

-este nevoie de lumina ca piscina sa fie folosita dupa intoarcerea de la serviciu sau de la scoala.

Revenim acasa destul de tarziu, ne dezbracam, dupa un dus rapid ne imbracam in haine de casa si tocmai cand se insereaza bine, avem timp pentru piscina. Si la hotel, oamenii fac la fel. Toata ziua alearga sa viziteze obiective, iar la intoarcere merg la piscina sa arda caloriile de la masa de seara.
In afara acestor accesorii fara de care multi dintre noi nu putem intra in piscina, exista si obiecte menite sa o infrumuseteze sau sa o transforme intr-un loc de antrenament pentru participarea la consursurile interne si internationale. Un aspirant la o medalie olimpica la inot se impune sa aiba piscina olimpica si acasa, fiindca se antreneaza si 10 ore din 12. Pe site-ul magazinului online Piscine-concept.ro exista o gama variata de accesorii psicine olimpice și echipamente exterioare piscine la preturi accesibile tuturor celor care isi doresc o piscina de vis acasa.

Poti avea un adevarat joc de lumini in apa cu ajutorul BECULUI LED RGB LUMIPLUS 2.0 care insotit de modului periferic si telecomanda poate fi controlat prin tableta sau telefon inteligent si te vei simti in apa ca pe scena.

Sistemul de iluminat prezentat mai sus isi merita pretul de 2.653,07 lei, deoarece:

-are capacitatea de a lumina uniform, suficient si feeric intreg arealul piscinei.

-durata sa de viata este mare de peste 100 000 de ore.
-iluminatul poate fi controlat de la distanta, nu esti nevoit sa intri in sala in care se afla centru spa cu o lumina improvizata.

Daca tot este spectacol cu joc de lumini colorate si jucause, de ce sa nu fie si o cascada piscina asezata conform indicatiilor specialistilor de la Piscine-concept.ro, fiindca ei au experienta indelungata si pregatirea necesara pentru a oferi cele mai bune sfaturi.

Trebuie sa mai tineti seama de faptul ca si o piscina particulara trebuie sa fie prevazuta cu un colac de salvare, iar gratarul perimetral are de asemenea un rol important.
Pentru piscine olimpice se pot cumpara de asemenea separatoare culoare si panouri pentru intoarcere, iar pentru o piscina de cinci stele se va alege si un model de tobogan.

Nu mai sta pe ganduri, mai ales ca va veni curand si Craciunul! Fa un cadou original celor dragi: un centru spa in care sa intre extenuati si din care sa iasa revigorati. Nu uitati montarea accesoriilor la timp ca beneficiarii sa fie 100% multumiti!

Invata sa investesti in ceea ce conteaza cel mai mult: sanatatea ta si a celor dragi, multumire, deconectare de la problemele care te macina!

Te asigur ca mintea ta, oricat ar fi de incarcata, se va goli la intrarea in centru spa de acasa, organizat ca la carte!

Leave a Reply