Diverse

Primăvara din suflet

Primăvara începe cu tine, așa că topește zăpezile din interior, arde grăsimile depuse în timpul iernii, deschide larg ferestrele sufletului să se aerisească și mai ales șterge praful trecutului dureros!

Fă în așa fel, încât să înflorească speranța pe unde treci. Îmbracă-te elegant, machiază-te discret, îngrijește grădina sufletului: să înflorească livezile care vor rodi în toamna vieții, zambilele, narcisele și lăcrămioarele să-și răspândească parfumul, să împarți razele de soare dulci ale bucuriei, să fii mărinimoasă sau mărinimos!

Să nu ne temem de culori! Avem nevoie de verde crud, de galben, de bleu, de roz, de lila, de portocaliu și alb! Femeile sunt flori de primăvară, de aceea se cade să ne îmbrăcăm adecvat.

 

rochie

sursa foto: La Femme

Fie ca frumusețea interioară să se reverse în cascade în exterior, să ne înflorească merii pe pleoape și cireșii în surâs, să avem liliac înflorit pe unghii și multă, multă primăvară în suflete și în priviri!

 

*Articol trimis de Elena Stan

7 Comments

 1. DA,intradevar un articol foarte frumos !!! Succes !!!

 2. madalina

  Mi ai inseninat ziua…un articol deosebit de frumos…sincere felicitari autoarei si o primavara minunata precum sufletul ei!!!

 3. geanina nastasiu

  Super articolul ! Sa vina primavara! Si in sufletele noastre,nu doar in calendar…

 4. mirela grigore

  un articol deosebit de frumos

 5. Frumos scris! :-* asteptam primavara cu toata frumusetea ei 🙂

 6. Diana D

  Un articol foarte frumos, m-a atras de la primele cuvinte… Felicitari !

 7. Mioara Hus

  Sensibil, poetic, vibrant, un articol care a mers direct la suflet! Sa ne deschidem bratele, sufletele si mintile si sa primim primavara in toata splendoarea ei, s-o imbratisam si s-o iubim!!! 🙂

Leave a Reply