Diverse

Primăvara în Greenfield

Primavara este anotimpul reinnoirii, schimbarii si optimismului. De ce sa nu fii in ton cu primavar? Cumpara-ti un apartament nou cu 3 camere in Greenfield, cartierul imbratisat de padure, unde primavara deja incepe sa isi intre in grații.

echinoctiul_de_primavara

Chiar daca doar din 20 martie putem spune ca este oficial primavara,aceasta isi face simtita prezenta din 1 martie, atunci cand primim si daruim ghiocei, martisoare, ne plimbam pe cararile din padure si admiram cum inmuguresc copacii. In Greenfield pare sa vina mai repede primavara.

Nimic nu se compara cu natura care se trezeste la viata si te imbie sa-i descoperi comorile ascunse, vizibile cu ochiul liber de cei care stiu sa se bucure cu adevarat de ea.

In Greenfield, padurea este chiar la tine in curte, iar plimbarile seara, dupa o zi incarcata la munca, te ajuta sa te relaxezi. In plus, in zilele calduroase de primavara poti practica sportul in aer liber: jogging, role, bicicleta sau orice soi de activitati care te ajuta sa te mentii in forma dupa o iarna grea.

Silvoterapia este activitatea aleasa de cei care adora plimbarea in natura si aerul curat.

Daca iubesti cu adevarat natura, alege sa locuiesti in Greenfield, cartierul imbratisat de padure!

 

Greenfield

StradaDrumulPadureaNeagra, nr 56, Bloc BL04, ParterBucuresti, Romania 014044

Phone: +40 21.230.75.70/71/72

2 Comments

  1. ghelbere elena

    Buna alegere sa-ti cumperi un apartament langa padure departe de zgomotul orasului.

  2. Nicolae Claudia

    Eee..cine nu ar vrea. Dar e cam scump pentru bugetul meu.

Leave a Reply