Evenimente

Program În Culise 20 – 22 Noiembrie

Ce spuneti de o modalitate inedita de a va petrece cateva ore? Propunerea mea o constituie piesele puse in scena de În Culise. Iata programul urmatoarelor zile:

Joi, 20 Noiembrie

Ora 20:00

GHENGBENG (avanpremieră, 16+ )

Cu: Maria Popovici, Ionuț Iftimiciuc, Alexandru Minculescu, Paul Alexandru, Cristiana Ioniță

Scenografie: Iulia Popescu

Tehnic: Bogdan Ionescu

Preţ bilet: 30 lei

 afis ghengbeng

Ghengbeng e un spectacol pornit din imaginația nebună a cinci actori talentați. Preț de o ora și jumătate pregatiți-vă să fiți surprinși, bucurați și periculos de amuzați. Alexandru Minculescu, Maria Popovici, Paul Alexandru, Cristiana Ioniță și Ionuț Iftimicuc vă vor purta într-o călătorie puțin ciudată, cu opriri în situații absurde, iar destinația finală o veți descoperi singuri.
Vă dorim călătorie plăcută!

Se desfășoară în Teatrul Arca din La Scena – Calea Călărașilor, nr. 55.

 

 

Vineri, 21 Noiembrie

Ora 19:00

SCRISORI CĂTRE RITA – THE SHOW – comedie erotică

După Ştefan Caraman

Cu: Ştefan Nistor, Andreea Stafie

Regia Cristian Bajora

Durata: 1h30

Preţ bilet: 30 lei

afis Rita

În urma succesului de care s-a bucurat primul sezon al serialului Scrisori către Rita între lunile martie şi septembrie 2012, Nic Labiş şi Rita iau iarăşi forme umane, de data aceasta într-un show unic de 1h şi 30 minute., în stagiunea 2012-2013 a Teatrului În Culise.

Un spectacol aproape de stand-up comedy, fără scrupule, fără ruşine, fără perdea, un show în care îţi vei regăsi cele mai ascunse fantezii şi gânduri, Scrisori către Rita – The Show este un spectacol erotic, datorită minunatei prezenţe nud a Andreei Stafie/Laurei Marin, o comedie absolută graţie lui Ştefan Nistor care interpretează şi povesteşte cu sinceritate şi lejeritate, câteodată filosofic şi metafizic mulţumită excentricităţii lui Ştefan Caraman şi o experienţă cultural specială pentru care trebuie să mulţumim regizorului Cristian Bajora care a avut curajul de a aduce acest roman pe scenă.

 

 

Sâmbătă, 22 Noiembrie

Ora 18:00

AUDIȚIA – spectacol al cursurilor de actorie Teen Media Academy

Intrarea este liberă.

afis Auditia

Un spectacol de teatru contemporan clasic, care abordează o temă actuală: munca în străinătate. Odată scăpați de sub dominția regimului totalitar oamenii privesc plini de iluzie și speranță către străinătate. Orbiți de acest miraj, ajung să cadă în plasa degradării, iar toate situațiile sunt prezentate într-un spirit critic, dar plin de amuzament.

Leave a Reply