Copii, Evenimente

Program MiniArtShow 12-13 septembrie- intrarea e libera!

MiniArtShow by Ioana Ginghina va invita sa sarbatorim ca la carte ultimul weekend din vacanta, la Promenada!

02

Sambata, 12 septembrie de la 17:00 la 19:00, distractia e in toi! V-am pregatit un workshop creativ, unde vom realiza ursuleti catifelati din sosete, la „Scoala Ursilor”. Ba mai mult, muzica, dansul si joaca vor fi nelipsite timp de doua ore!

01

Nici duminica, 13 septembrie nu ne lasam mai prejos, ci continuam petrecerea, la aceleasi ore! De data aceasta ne transformam in designeri vestimentari si ne „croim” propriile uniforme din carton, pe care le personalizam in cele mai nastrusnice feluri! Bineinteles, in ritm de muzica si dans!

V-am convins deja? Haideti la Promenada, intrarea este gratuita!

5 Comments

 1. kamycamelia

  Frumos program ptr cei mici,macar asa se mai distreaza si ei un pic ca incepe scoala si dupa incep temele si mai greu cu distractia

 2. Rotaru Gabriela Tatiana

  Un program frumos pentru prichindei,se vor distra ,vor dansa.Cand incep scoala vor avea ce povesti si-si vor aminti cu placere acest moment.

 3. Andreea

  Un eveniment/program foarte bun si distractiv pentru micile printese. Sigur se distreaZă cumsecade. Pentru ca profesionistii stiu sa ii distreze pe copii 🙂

 4. Mariana Cioranu

  Este un eveniment frumos distractiv pentru cei mici .In curind vor incepe scoala si nu o sa se mai distreze fiindca vor invata.

 5. Nicolae Claudia

  Un eveniment frumos si distractiv pe gustul copiilor

Leave a Reply