Copii, Evenimente

Programul de weekend – Tapusele

Iata cu ce activitati ne asteapta in acest weekend prietenii de la Tapusele:

Sâmbătă, 08 februarie, ora 11.00, Spectacol-atelir „Povestea puiului de arici”, recomandat copiilor cu vârste între 1-12 ani.

 

Afis 8 februarie

Fiecare copil are o poveste a propriei descoperiri de sine, o călătorie în această lume, vede și înțelege că ceilalți din lumea lui sunt asemeni lui sau diferiți. Este atât de interesant să observi un copil care face acest lucru…
Copiii înțeleg mai bine lumea prin povești. Astfel s-a născut și “Povestea puiului de arici” de L. Muntean, o carte despre ieșirea în lumea cea mare și întâlnirea cu ceilalți.
Vino să vezi cu ochii tăi cu cine s-a întâlnit puiul de arici şi ce lucruri noi a descoperit despre el şi nu numai ,iar după spectacol îţi vei face propriul arici.

Cost bilet: 50 lei de copil. (părinţii nu plătesc) Cel de-al doilea copil al familiei are reducere 50%.
Locuri disponibile : 30
Durata: până într-o oră.
Adresa: Strada Pictor Stefan Luchian, nr. 17, sector 2, Bucureşti, Urbanesc.
Înscrieri: rusunicoleta3@gmail.com, tapusele@gmail.com
Telefon: 0723 466 013; 0747 702 284.

 

Duminică, 09 februarie, ora 11.00, Spectacolul de păpuşi „Lumea lor… lumea fructelor”, (adaptare după “Aventurile lui Cipolino”), recomandat copiilor cu vârste între  2-6 ani.

 

afis 9 februarie

 

“A fost odată ca niciodată o familie de cepe adevarată. Oameni cumsecade cu totii, deşi amarnic de ghinionişti. Deh, ce să-i faci? Când eşti ceapă, te naşti cu lacrimile-n ochi.“ Aşa începe povestea care ne deschide poarta spre o grădină secretă, unde fructele şi legumele prind viaţă şi trec prin aventuri de negândit. Peste această lume fantastică şi colorată, forfotind de personaje simpatice şi ciudate (cavalerul Pătlăgică, cumătrul Afină, Ridichiuţa, Cireşel) domneşte prinţul Lămâie – o acritură! Acuzat de prinţul cel hain pentru vina de a-l fi călcat pe bătătură, bătrânul Cepeloi ajunge în închisoare, iar Cepelică, ajutat de moş Dovleac, Strugure, lelea Lubeniţă, Ridichiuta şi Cireşel, pune la cale un iscusit plan de evadare. Dar până să le reuşească isprava, prietenii noştri trec printr-o groază de peripeţii, pe care le veţi urmări cu sufletul la gură, într-un frumos spectacol.

Cost bilet: 50 lei de copil. (părinţii nu plătesc) Cel de-al doilea copil al familiei are reducere 50%.
Locuri disponibile : 15
Durata: 40 minute.
Adresa: Intrarea Mieilor 17-21, sector 2, Bucureşti.
Înscrieri: rusunicoleta3@gmail.com, tapusele@gmail.com
Telefon: 0723 466 013; 0747 702 284.

4 Comments

  1. Mihaela Bolea

    ♥♥♥

  2. Bianca Roxana Anitei

    O, ce dragut!!!Al meu micut ar fi innebunit dupa asa ceva!

  3. Foarte frumos! 🙂 Pacat ca suntem departe 😀 Lui Denys ii plac foarte mult povestile.

  4. o poveste frumoasa,pacat ca noi stam asa departe de Bucuresti…..

Leave a Reply