Copii, Evenimente

Programul lunii martie la MiniArtShow

Primavara vine cu noi spectacole MiniArtShow. Incepand de luna aceasta, spectacolele se vor juca la Teatrul Elisabeta.

 

4 martie, ora 11:00, Teatrul Elisabeta

Biletele se gasesc la casa de bilete Elisabeta, online la: https://goo.gl/LHct62 sau se pot face rezervari la numarul de telefon: 0727703703

 

Alice in Wonderland

Copiii sunt invitati pe taramul magic din Wonderland

 

„Alice in Wonderland” este un spectacol dedicat copiilor începând cu 4 ani, dar și întregii familii, având o distribuție de excepție, muzică originală și proiecții multimedia care vor transforma sala din CinemaPro într-un tărâm  fermecat.

 

Alice, este o fetita de 11 ani, care sta toata ziua in casa, jucandu-se cu telefonul.

Nu mai vede cat de frumoasa este natura, viata si nu mai crede in povesti Astfel ca ea intra intr-o lumea fantastica,unde descopera o tara care prin logica ei, este un total nonsens.

Considerata , ca fiind cel mai bun exemplu de literature nonsens, „Alice in Tara Minunilor” este o poveste care are mesaje pentru toate categoriile de varsta, de la +4 ani.

 

„ Va propun o poveste care se petrece într-o lume magică, o poveste plina de nonsens, o calatorie initiatica si un mesaj puternic pentru copilul din ziua de azi.

Am ales ca acest proiect sa imbine un decor virtual spectaculos, costume colorate si spectaculoase si o interpretare actoriceasca dinamica pentru ca micutii sa nu se plictiseasca si sa descopre lumea frumoasa si magica a povestii, dar în care adevărata călătorie se întâmplă în interiorul micutei Alice.” a declarat Ioana Ginghina, producatorul spectacolului si manager MiniArtShow

 

Costumele sunt semnate de Mirela Diaconu, decorul, Flavia Varga,proiecțiile si regia Florina Dumitrache, iar muzica originală a spectacolului este compusă de Eduard Petru Jighirgiu.

 

Din distribuție fac parte actori tineri, cunoscuți publicului din București, : Tatiana Şelaru, Andra Mirescu, Daniel Marcu, George Lepădatu, Andreea Gaica și Diana Mănăilă.

 

 

26 martie, ora 11:00, Teatrul Elisabeta

Biletele se gasesc la casa de bilete Elisabeta, online la: https://goo.gl/KnzFp8 sau se pot face rezervari la numarul de telefon: 0727703703

 

Danila Prepeleac

 

Cine nu cunoaste povestea celebra a lui Ion Creanga, atunci trebuie sa vina sa vada spectacolul nostru, iar cei care au citit povestea, ii invitam sa se distreze si sa danseze pe ritmuri 100% romanesti

„Danila Prepeleac „este un spectacol creat pentru intreaga famile.

Veti descoperi lumea dracilor, o lume misterioasa , plina de haz, caci smecheriile lui Danila sunt jucate cu mult farmec de tanarul actor Ionut Toader.

Alaturi de el,  plini de energie, ii veti vedea si pe Andreea Gaica, Daniel Marcu, Andra Mirescu si Cristina Petre.

Copiii se vor amuza copios de peripetiile lui Danila si vor descoperi tradiţii şi obiceiuri vechi, dansuri pe ritmuri populare, adaptate vremurilor moderne.

 

Distribuţia: Ionuţ Toader, Andra Mirescu, Andreea Gaica, Daniel Marcu, Cristina Petre

  • Regie: Laura Maria Vlădoiu
  • Costume şi decor: Flavia Varga
  • Ilustraţie muzicală: Eduard Petru Jighirgiu
  • Adaptare scenariu: Alexandru Papadopol
  • Coregrafie: Larisa Barbu
  • Producător: MiniArtShow by Ioana Ginghina

Leave a Reply

Theme by Anders Norén