Diverse

Progresul anvelopelor Dunlop

Anvelopele Dunlop se află în segmentul de piață premium și mulți șoferi și-au asociat mult marca cu implicarea sa în motorsports. Compania are ani de experiență acumulată în cele mai dificile condiții, cum ar fi cele întâlnite la pistele de curse. Anvelopele marca Dunlop sunt caracterizate de performanțele lor foarte ridicate și utilizerea progreselor tehnologice de ultima generație, asigurându-vă că vă puteți bucura de o călătorie sigură și confortabilă.

Aceste anvelope au „ sportul în ADN-ul lor” și, prin urmare, nu ar fi o surpriză faptul că Mercedes-AMG a ales compania ca partener oficial pentru tehnologia aplicată în motorsporturi. Alte mărci premium, cum ar fi Audi, Volkswagen, BMW, Renault și Jaguar, aleg și Dunlop pentru a îmbunătăți performanța vehiculelor lor de lux. Rezultatele anvelopelor Dunlop sunt apreciate în mod regulat și lăudate în cadrul unor teste efectuate de organizațiile de conducere de vârf.

Anvelopele moto Dunlop SPMAXX vor atrage șoferii care doresc să conducă dinamic și să se aștepte la ceva mai mult decât fiabilitate de la anvelopele lor. Dacă vă place să simțiți fiorul de a conduce o mașină sport, iar conducerea este pasiunea dvs., atunci anvelopele pe care Dunlop trebuie să le ofere sunt cu siguranță pentru tine.

Inceputul

Începuturile companiei datează de la John Boyd Dunlop, care a fost primul care a brevetat anvelopa pneumatică, o anvelopă umplută cu aer pentru un confort sporit. Inițial, anvelopele erau folosite pentru biciclete.

La începutul anilor 1960, inginerii Dunlop au descoperit acvaplanarea, ceea ce a permis dezvoltarea unor anvelope care scurg rapid apa, îmbunătățind semnificativ siguranța pe suprafețele umede.

O alta realizare exceptionala a Dunlop este tehnologia 3S, care permite dezvoltarea anvelopelor care sunt sigure, confortabile si rezistente la uzura, toate in acelasi timp. Această soluție a condus la un nou standard în producția de anvelope.

Dunlop a dezvoltat una dintre primele anvelope care a permis continuarea conducerii după o puncție – acesta a fost modelul Denovo, dotat cu un sistem DSST, introdus în anii 1970.

Premii

În ceea ce privește motorsporturile, compania poate fi mândră de lunga serie de succese în cursa excentrică de 24 de ore din Le Mans, precum și de 8 titluri de campionat și 82 de victorii în Formula 1 Grand Prix.

Leave a Reply