Diverse

(Re)gaseste-ti inspiratia la 3 Stejari

Organizatorii SuperBlog nu isi veneau a crede ochilor! Initial au crezut ca platforma da rateuri, ca e mai mult ca sigur o defectiune tehnica la mijloc. Efectiv adia un vant sinistru pe pagina. Cum adica au trecut doua zile de la deschiderea oficiala a inscrierilor in competitia superbloggarilor din Romania si nicio inscriere?!

Claudia a postat pe grup, a vrut sa stie unde sunt superbloggarii, dar fara sorti de izbanda! Dupa alte doua zile, primul semn de viata- un bloggar a postat sec: Ne-am pierdut inspiratia!

Cum adica? Unde s-a dus? Podul de piatra s-a daramat, a venit apa si l-a luat?! Cine a luat inspiratia superbloggarilor sa o aduca in momentul asta inapoi! Nimic! Niciun mesaj de revendicare al acestui act terorist. Pentru ca asta era, oameni buni, un atentat la creativitate!

Dupa indelungi framantari, echipa SuperBlog a gasit solutia! Cum ar fi sa organizeze un team building la Brasov? Stiau deja si locatia: domeniul 3 Stejari. De ce aici? Simplu: intr-un astfel de cadru mirific, pana si cei mai (ne)talentati bloggari isi vor (re)gasi inspiratia. Garantat!

tur-virtual-hotel-complex-turistic-stejarii-brasov-021

Desi parea simplu de organizat un astfel de eveniment nu era chiar asa. Prima problema: cazare Brasov. Unde aveau sa cazeze atatia superbloggari?

La 3 Stejari puteau fi gazduite 55 de persoane, in 14 camere duble, 4 camere triple si 3 apartamente. Domeniul dispune de o pensiune luxoasa, una dintre cele mai bine cotate pensiuni din Brasov. Astfel, participantii vor avea parte de lux in camere, iar la iesirea din complexul de cazare vor pasi intr-un cadru natural de poveste.

Camera-dubla

Din dorinta evenimentelor perfecte, urmatoarea cerinta a fost cea legata de bucate. E greu sa multumesti atatia oameni. Dar s-a dovedit chiar mai simplu decat se asteptau organizatorii: maestrii bucatari de la 3 Stejari pregatesc atat bucate traditionale, cat si internationale. Nici cei mai heitari dintre bloggari nu vor avea ce sa comenteze, sa fiti siguri de asta! Pozele cu mesele goale dateaza de la deschiderea restaurantului de pe domeniu, acum slabe sanse sa mai vezi asa ceva…

Ballroom

O data rezolvate problemele legate de cazare si masa, trebuia stabilit un program de activitati cat mai relaxante, dar antrenante deopotriva. Fiecare celula de superbloggar trebuie resuscitata, pornind de la neuroni! Altfel spus, ce se putea face pentru ca neuronii blogosferici sa revina la viata?

Cu aceeasi amabilitate de care au dat dovada de la bun inceput, reprezentantii domeniului 3 Stejari au oferit informatii mai mult decat pretioase. Avand in vedere pozitia domeniului, acesta constituie un punct de plecare spre obiective turistice ce nu trebuie ratate(cum ar fi Pestera de Gheata, Canionul 7 Scari si cea mai lunga tiroliana din Romania, Prapastia Ursului, Lespezile de Piatra Scrisa, s.a.), spre centrul Brasovului, Predeal sau Poiana Brasov, dar si spre zone de interes : Aventura Park, Aqua Park, Gradina Zoologica, Paradisul Aquatic.

Initial organizatorii SuperBlog au dorit sa stabileasca un traseu, cu program fix. Insa s-au razgandit, convinsi fiind ca superbloggarii sunt satui peste cap de termene-limita si cerinte tehnice. Asa ca au venit doar cu sugestii, ramanand sa lase libera creativitatea participantilor.

………………………………………………………………………………………………………………

1 octombrie… ziua lansarii oficiale a editiei de toamna-iarna SuperBlog. Inca din prima zi, peste 50 de inscrieri. In articolele prin care isi anuntau participarea, superbloggarii nu au uitat sa scrie despre ce a insemnat acel „team-building” de la 3 Stejari:

De cate ori incercam sa scriu, ma uitam lung la taste si nu stiam cum sa incep. Ideile pareau sa ma fi parasit. Dupa intalnirea de la Brasov m-am intors alt om. Nu doar ca bloggar m-am simtit mai inspirat, mi-am incarcat bateriile la maxim. A fost un eveniment mai mult decat reusit, toate detaliile fiind perfecte, de la conditiile luxoase de cazare si la bucatele delicioase de la acel hotel de patru stele din Brasov, pana la zona absolut superba si atractiile turistice situate in apropiere. Voi reveni negresit la 3 Stejari! Superbloggari, sa-i dam bice!

 

Sufeream de sindromul paginii albe… Oricate eforturi faceam, cuvintele se incapatanau sa nu apara. Cand am primit invitatia de a participa la acest team-building am fost reticenta, dar pana la urma ma bucur ca am participat. Ma intrebati daca a fost un eveniment reusit? Fara doar si poate! Gazdele noastre de la 3 Stejari ne-au oferit servicii ireprosabile, ne-am simtit rasfatati. Iar zona… te lasa fara respiratie. M-am incarcat cu energie pozitiva si am putut sa o iau de la capat. Mi-am regasit inspiratia pierduta. Unde? Sub 3 stejari seculari…

Stejarii

Se pare ca uneori e nevoie de o evadare din cotidian pentru a ne incarca bateriile si pentru a ne gasi puterea sa facem fata provocarilor de zi cu zi. Iar bloggarii au nevoie de momente in care sa isi regaseasca inspiratia. Ideea echipei SuperBlog a fost una geniala. Creativitatea din bloggingul romanesc a revenit la viata! Cu oxigen de la 3 Stejari!

*Articol scris pentru proba 7 Spring SuperBlog

Leave a Reply