Copii, Evenimente

Reminder : Scoala de Actorie, Film si TV MiniArshow by Ioana Ginghina revine!

coala de Actorie, Film si Tv MiniArtShow by Ioana Ginghina

Octombrie se apropie si inscrierile la Scoala de Actorie, Film si TV continua! Asa ca ii asteptam pe cei mici in echipa MiniArtShow, sa descoperim impreuna lumea fascinanta a actorilor, a filmului si a televiziunii! Am pregatit doua module speciale de luna viitoare, pentru incepatori, dar si pentru avansati!

coala de Actorie, Film si Tv MiniArtShow by Ioana Ginghina

 

Astfel, ca printr-o joaca vom invata cum sa cream un personaj- erou sau antagonist; cum sa il aducem la viata pe scena; cum sa scriem un scenariu si sa regizam un film! Lucram in echipa si invatam sa ne gestionam emotiile, aplicam tehnici de respiratie, dictie si comunicare, ne descoperim atitudinea scenica si ne imbunatatim capacitatea de concentrare si asimilare!

Ba mai mult, aflam de la scenograf importanta costumatiei pe scena, dar si in spatele camerelor de filmat! Ne desenam propriile costume si le umplem de magie!

Prin cursurile Scolii de Actorie, Film si Tv MiniArtShow by Ioana Ginghina incercam sa ii aducem pe cei mici cat mai aproape de experienta actoriei, totul prin joaca, intr-un mediu cat mai destins! Noi incurajam dezvoltarea personalitatii copiilor prin inventivitate si ingeniozitate, calitati pe care teatrul, ca forma de educatie alternativa, le ofera din plin!

Asa ca va asteptam, cu drag si nerabdare, de luni, 5 octombrie, si miercuri, 7 octombrie, de la 18:00 la 19:30, la sediul nostru de la Scoala de Muzica si Arte Plastice nr. 3! Tot ce trebuie sa aduceti cu voi este entuziasmul- de restul ne ocupam noi!

PS: V-am pregatit si un concurs, pana pe 1 octombrie, despre care puteti afla mai multe accesand pagina noastra de facebook (MiniArtShow)!

Pentru mai multe detalii si inscrieri, va stam la dispozitie aici: contact@miniartshow.ro; 0749 41 9999; www.miniartsow.ro.

Tot pe www.miniartshow.ro, dar si pe canalul nostru de youtube (MiniArtShow), puteti viziona cele doua scurt metraje („Conversatie”, „Petrecerea”), realizate cu micii cursanti (si invitatii speciali- Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol), dar si poze de la piesele de teatru!

2 Comments

  1. kamycamelia

    Frumoasa initiativa si un nou mod ptr a implica copii in activitati cat mai multe si cat mai diferite…un mare noroc ptr cei din Bucuresti

  2. Nicolae Claudia

    Frumoasa initiativa.. numai lucruri bune de invatat

Leave a Reply