Diverse

Reteta unei petreceri reusite

brasil shake

 

O petrecere este o intalnire intre mai multi oameni care s-au hotarat sa isi petreaca impreuna timpul intr-un mod cat mai placut. Na, ca m-am apucat de creat definitii!

Dar uneori ceea ce se doreste a fi o petrecere reusita sfarseste prin a nu fi pe masura asteptarilor. Sigur, depinde si de asteptari. Insa, in mare, indiferent ca vorbim despre o petrecere in sufragerie sau de un eveniment pompos, cam oricine isi doreste 5 lucruri de la o petrecere. Afla in cele ce urmeaza reteta petrecerii perfecte.

Ingrediente:

 1. Compania potrivita (minim 3 prieteni pe cinste, nu exista cantitate maxima)
 2. Bautura de calitate(cantitatea ramane la aprecierea ta)
 3. Mancare buna ( minim o gustare/ participant)
 4. Locatie (suficient cat sa incapa toata lumea)
 5. Muzica

Mod de realizare:

Se ia o gasca adevarata, de minim 3 prieteni adevarati. Reteta nu exclude adaugarea de prieteni noi, e loc pentru toata lumea. Important este ca toti cei prezenti sa vina cu mult chef de petrecere si voie buna cat cuprinde. Si sa lase gijile la usa. Pentru ca e hotarat lucru: cand oamenii au chef de petrecere iese totul asa cum trebuie.

O data ce vestea s-a imprastiat trebuie aleasa locatia, insa prietenii adevarati nu dau doi bani pe cat de fastuoasa e locatia, ideea e sa fie suficient loc pentru toti petrecaretii. Ca e sufrageria unuia dintre ei, ca e o gradina sau un club de fite e mai putin important. Cine vrea petrece bine oriunde. Se decoreaza dupa gust.

Se adauga la toate cele mentionate anterior niscaiva gustari, nimeni nu e o companie placuta cand este infometat.

Se asezoneaza totul cu ceva esente. A se citi bautura. Cantitatea ramane la aprecierea invitatilor, dar se recomanda consumul cu masura. Nu de alta, dar poate vrei sa iti amintesti unde, cu cine si cum ai petrecut…

Pentru a intretine atmosfera alege cu grija muzica. Pentru  petrecerile varatice recomand ritmuri exotice alerte, pline de energie.

*Truc pentru succesul retetei: alege Ballantine’s Brasil , un ingredient nou lansat pe piata dar care deja a condimentat multe petreceri. Studiile efectuate pe o serie de gasti au demonstrat ca e suficienta o sticla de Ballantine’s Brasil pentru a da startul la distractie.

PS: daca alegi Ballantine’s Brasil poti obtine doua beneficii: distractie cat cuprinde si numeroase premii (poti castiga chiar una dintre cele 2 excursii pentru 4 prieteni la distileria Ballantine’s din Scotia).

Afla mai multe detalii despre toata nebunia pe site-ul dedicat campaniei Brasil Shake: www.brasilshake.ro

7 Comments

 1. Mirela Nenciu

  O petrece este intotdeauna binevenita.Daca este si Ballantine’s Brasil,petrecerea se anunta una reusita.

 2. ghelbere elena

  O petrecere unde se serveste Ballantine’s este intotdeauna o petrecere reusita.

 3. Ce dor imi este de o petrecere intre prieteni ca cea descrisa de tine. Dar in ultima vreme ne adunam mai rar din cauza vietii trepidante si atunci doar la evenimente.

 4. Andreea Grecu

  Hihihi, parcă ar fi prescripția unui medicament, doar ca în loc de ore de administrare sunt gustările și muzica și în loc de ingrediente se afla invitații! ???

 5. Nicolae Claudia

  Sa inceapa distractia. Eu nu prea le am cu alcoolul, dar o gurita de Ballantine’s nu strica 😉

 6. Rox

  Astea da ingrediente! Sa dam startul petrecerii!:)

 7. Andutu Alex

  Ar fi o petrece super reusita

Leave a Reply