Ingrediente:
-un cartof
-1/2 de telina mica
-un morcov mic
-cateva pastai de fasole verde
-cateva boabe de mazare
-optional,putin suc de rosii(eu am pus pentru ca Ema prefera ciorbitele supelor)
-un fir de ceapa verde
-paste fainoase
-verdeata
-smantana sau branzica pentru decor
Mod de preparare:
-se spala legumele,se taie cubulete cat mai mici
-se pun intai radacinoasele la fiert
-se adauga si restul de legume si se lasa la fiert
-adaugam sucul de rosii si dam in 2-3 clocote,apoi pastele si verdeata
-dupa ce au fiert pastele dam la blender supa si apoi o lasam sa mai dea un clocot
-se sareaza si se pune in castronel,se orneaza cu branzica sau smantana(eu ma cam grabeam,dar va recomand sa faceti o fata vesela:)
Sa imi spuneti daca ati incercat-o si daca i-a placut piticului vostru!
Dvornic Elke
O supa este binevenita la amiaza pentru copii,multumim de reteta
Ana Naghi
Cu mare placere!
Lucica Lazar
O reteta gustoasa cu multe vitamine 🙂
Sigur o sa o incerc si eu 😉
Multumim de reteta! :-*
Ana Naghi
Da, cu multe vitamine si gust bun, nu are nevoie de imbunatatiri, legumele fac toata treaba 😉
gabriela gaby
Buna idee!!! Multumim. Cu siguranta o vom incerca.
ghelbere elena
De ce spui ca e reteta pentru copii? E delicioasa pentru toata familia.
Ana Naghi
Atunci: pofta buna tuturor, de la mic la mare! 🙂