Diverse

Revelionul pe plajele aurii in loc de zapezile argintii

Multe persoane prefera ca, in loc sa ramana acasa de Craciun si de Revelion sau sa mearga undeva la munte pentru a se bucura de iarna si de zapada, sa-si petreasca aceasta perioada intr-o zona calda cu soare si verdeata. O destinatie exotica departe de frigul iernii si de aglomeratia specifica sarbatorilor de iarna.

Si chiar daca in aceste perioade unii ar crede ca este greu sa-ti planifici o astfel de vacanta, cei de la Oltextur ii vor contrazice, oferind numeroase pachere de vacanta in regiuni exotice din tarile calde la preturi la fel de atractive. Desi ar fi normal sa pastram magia sarbatorilor de iarna si sa ne bucuram de aceasta perioada, cateodata simtim nevoia sa ne mai detasam de toate acestea, sa incercam ceva nou si diferit si sa vedem cum va iesi.

Ideea in sine nu este rea deloc iar cu ajutorul agentiei Oltextur avem la dispozitie multe destinatii de vacanta foarte tentante. Cum sa nu prefaram sa ne bucuram de razele soarelui pe plajele turcoaz din Turcia sau pe plajele cu nisipuri albe din regiunile spaniole in mijlocul iernii sau chiar in zone mai indepartate precum Egipt sau Dubai pentru cei cu un buget mai mare. Cu Oltextur vom gasi cu siguranta vacante accesibile intr-una din aceste zone pentru o persoana, doua sau pentru o familie cei de aici incercand mereu sa le ofere clientilor cele mai bune variante in acest domeniu astfel incat fiecare vacanta sa fie speciala si memorabila indiferent de durata si destinatie.

Asa ca fa-ti acum bagajele si apeleaza la Oltextur pentru a-ti organiza o vacanta perfecta intr-o destinatie aparte departe de stresul vietii cotidiene si de greutatile pe care le intampinam zi de zi, chiar daca si doar pentru cateva zile.

3 Comments

  1. Giulia Hutanu

    Eu vreau sa merg in Egipt, imi doresc enorm, cine stie in viata asta! Eu sper:)). Abia acum am auzit si eu de Oltextur.

  2. ghelbere elena

    Daca nu-i zapada de Creciun si Anul Nou parca nu-i sarbatoare. La munte cu zapada e cel mai bine.

  3. Gradinariu Madalina

    Nu mi-ar placea un asemenea loc! Adica vara a fost destul de lunga . Vreau sa ma bucur si de iarna! Deja mi-am facut rezervare la munte 4 zile pentru ca in seara ajunului sa fiu acasa sa primim colindatorii.

Leave a Reply