Frumusete

Review lapte de corp Anian cocos si vanilie

Va scriam recent despre gelul de dus Anian cu cocos si vanilie si va marturiseam ca iubesc cocosul. Pentru ca rasfatul sa fie complet recomand utilizarea dusului si apoi hidratarea cu ajutorul acestui minunat lapte de corp Anian cocos si vanilie.

 

20160724_101152

Produsul NU contine parabeni, asa ca am avut un motiv in plus sa mi-l doresc.

Laptele de corp vine intr-un recipient de 250 ml, cantitate suficienta pentru minim 2 luni de rasfat. Iar sistemul de inchidere este la fel de eficient, te asigur ca nu vei risipi nicio picatura.

 

Experienta mea cu laptele de corp Anian

Mirosul este inconfundabil, acelasi ca si al gelului de dus, deci nu este cazul sa mai insist, concluzia este aceeasi: ador mirosul gamei Anian cocos si vanilie!

Chiar daca produsul se numeste „lapte”, va asigur ca are o consistenta cremoasa, nu este nicidecum prea lichid. Nu pot descrie senzatia! Dupa o baie cu gelul cremos si parfumat porii se deschid si sunt pregatiti sa primeasca inca o portie de rasfat. Nu doar ca prelungesti momentele de bucurie, dar amplifici si mirosul minunat si – foarte important- iti hidratezi pielea.

Pielea ramane foarte catifelata si placuta la atingere. Hidratarea chiar se simte inca de la prima utilizare.

20160724_101518

 

Eu ma declar multumita atat de laptele de corp, cat si de gelul de dus Anian cocos si vanilie. Recomand utilizarea impreuna. Iar Triodeluxe s-a gandit fix la acest lucru si de aceea te poti bucura de pachetul promotional format din cele doua produse. Poti economisi 10 lei daca achizitionezi produsele impreuna.

1 Comment

  1. Andutu Alex

    Ador mirosul ce cocos si vanilie ❤

Leave a Reply