Frumusete

Review lotiune de protectie Gloves In A Bottle

De cateva zile bune folosesc lotiunea de protectie Gloves In A Bottle. Sticluta de 60 ml, mai exact. Acum a venit vremea sa va fac si voua cunoscuta descoperirea pentru ca merita!

De ce „Gloves in a Bottle”?

Denumirea s-ar traduce ca „manusi la sticla”. De ce se numeste asa? Simplu: Gloves In A Bottle este o lotiune de protectie ce se absoarbe rapid. Desi este invizibila, protectia este una „vizibila”. De aici si denumirea lotiunii, aceasta actionand ca o pereche de manusi de protectie.

Mod de prezentare

Lotiunea vine ambalata in 2 variante: de 250 ml sau 60 ml (varianta portabila, pentru geanta). Sticluta de 60 ml nu e momentan de vanzare.

Utilizare

Lotiunea se poate folosi pentru ten, corp si maini. Pentru o protecție continua se recomanda reaplicarea lotiunii la fiecare 4 ore.

DSC09868

Experienta mea personala cu lotiunea de protectie Gloves In A Bottle

Mi-a placut ambalajul foarte practic, cu sistem strasnic de inchidere-deschidere. Scurgeri accidentale? Nici vorba! Curge cand apesi pe cap si se deschide, apoi apesi.

DSC09869

Primul lucru pe care l-am remarcat a fost ca nu miroase. E de bine, pentru ca un produs cosmetic ce nu contine parfum( si nici grasimi, apropo) nu este toxic.

Apoi am descoperit textura. Care este foarte asemanatoare unei lotiuni de protectie solara. Cremoasa, se aplica si se intinde usor. Si la fel de usor se absoarbe in piele, oferind o senzatie placuta de racorire si prospetime. Si de piele curata, nu stiu exact cum sa descriu senzatia.

Lotiunea ramane acolo, ca o pelicula si protejeaza pielea. Desi uiti de ea, isi face treaba. Dovada este ca o simti cand iti speli pielea. Nu se ia la spalat, dar simti ca e acolo si continua sa isi faca treaba chiar si dupa spalare.

Spuneam ca nu are grasime. Deloc! Intra rapid in piele si nu te lipesti, nu te feresti sa atingi ceva pe motiv ca lasi urme peste tot. O aplici si in 30 de secunde iti vezi de treburile tale.

Eu am o piele cu seriose probleme de deshidratare. Se usuca repede si parca ma strange. Constat o „relaxare” a pielii, daca pot spune asa, o intindere usoara a ridurilor fine de expresie si parca nu mai strange.

Singurul meu regret e ca am varianta de 60 ml 🙂

De unde poti achizitiona Gloves in a Bottle?

Intra aici, descopera oferta si alege unul dintre cele patru pachete disponibile. : glovesinabottle.ro

Fiti frumoase!

2 Comments

  1. Nu am folosit aceasta lotiune dar am citit numai pareri bune despre ea 🙂

  2. Mai facut tare curioasa in legatura cu lotiunea asta. Poate fi folosita si pe pielea copiilor?

Leave a Reply