Diverse

S-a lansat Romania pe Blog

S-a lansat Romania pe Blog -primul blog care gazduieste informatie de calitate din toate judetele tarii. Pe Romania pe Blog sunt postate articole despre lucruri frumoase care se intampla in Romania, despre locurile care merita vizitate si despre tot ce e romanesc si merita promovat! Aici vei gasi informatii despre tot ce se intampla in judetul tau!Tot ce este interesant si merita aflat,vei gasi pe Romania pe Blog!Asa ca vino pe blog si fii primul care afla!


Articolele sunt foarte bine structurate,pe categorii(mai exact pe regiunile tarii) si subcategorii(judete), asa ca vei ajunge foarte repede unde te intereseaza!Mai simplu de atat nu se poate!

Pentru iubitorii de sport-si nu numai-am o veste buna: cele mai interesante stiri din domeniu vor fi reunite pe un blog de sport,un subdomeniu Romania pe Blog,despre care va voi spune mai multe la momentul potrivit!

Hai si tu cu noi!Sloganul nostru este Impreuna formam o adevarata comunitate!Daca iti place sa scrii si vrei sa ne impartasesti cele mai noi informatii despre ce se intampa in judetul tau,ai ajuns unde trebuie!Insa e musai sa tii cont de criteriile de selectie: trebuie sa scrii corect din punct de vedere gramatical, sa fii de acord cu promovarea Romania pe Blog pe blogul tau si cu promovarea blogului tau pe Romania pe Blog si ar fi de preferat sa postezi minim un articol pe saptamana. 

 
Romania pe Blog pune accentul pe calitatea articolelor si informatiilor prezentate in articole!Ce e mai bun pentru voi!Daca iti place ideea,da si un like paginii de facebook!Vei fi la curent cu noutatile!

1 Comment

  1. ghelbere elena

    Asta chiar e foarte bine> Eu stat tot anul pe net si-mi fac o lista cu locurile de pe traseu pe care musai sa le vizitez.

Leave a Reply