Diverse

Sacoul si blugii

Desi la prima vedere aceste doua piese vestimentare nu se pot regasi intr-o tinuta vestimentara, tendintele modei spun exact contrariul. Purtarea de catre barbati a sacoului alaturi de blugi reprezinta una dintre tinutele vestimentare aflate la mare moda atunci cand vine vorba despre tinute vestimentare destinate barbatilor. Pentru ca este foarte usor sa gresesti atunci cand porti o asemenea tinuta vestimentara in continuarea acestui articol voi prezenta cateva sfaturi ce trebuie respectate in momentul in care vrei sa combini cele doua articole vestimentare.

 

 

Chiar daca orice barbat considera ca stie ce tip de blugi trebuie sa poarte avand in vedere ca acest articol vestimentar este destinat in primul rand barbatilor, atunci cand vine vorba despre purtarea acestora alaturi de sacouri bărbaţi lucrurile se schimba. In ce sens? In sensul ca unii fac greseli vestimentare. Purtarea unor blugi largi alaturi de sacou reprezinta una dintre cele mai comune greseli intalnite atunci cand un barbat doreste sa poarte blugii alaturi de sacou. Acest tip de blugi poate fi purtat cu succes in oricare alta combinatie vestimentara dar cu siguranta nu isi gaseste locul alaturi de sacou. De ce? Pentru ca sacoul combina eleganta cu lejeritatea in timp ce blugii largi nu ofera sub nici o forma senzatia de eleganta.

Un alt criteriu ce trebuie avut in vedere in momentul in care vrei sa porti o pereche de blugi alaturi de un sacou este lungimea acestora. Acestia trebuie sa fie suficient de lungi incat in momentul in care stai in picioare sa acopere baza incaltamintei. Acest tip de blugi poate fi achizitionat cu succes de pe answear.ro motiv pentru care iti recomand achizitionarea de blugi bărbaţi pe Answear.

Nu doar atunci cand alegi blugii pentru sacou trebuie sa fii atent la detalii ci si atunci cand alegi tipul de sacou pe care il vei purta la blugi. Materialul sacoului reprezinta primul criteriu ce trebuie avut in vedere. Acesta nu trebuie sa fie unul elegant, cum sunt cele destinate ocaziilor speciale, ci trebuie sa emane eleganta si lejeritate.

Daca atunci cand vine vorba despre o ocazie speciala, sacoul trebuie sa iti vina perfect, nu acelasi lucru se poate spune si atunci cand vine vorba despre purtarea sacoului alaturi de blugi. Acesta trebuie sa fie cat mai lejer avand in vedere ca va fi purtat intr-o tinuta cat mai lejera.

Chiar daca sfaturile prezentate in cadrul acestui articol nu reprezinta o noutate pentru unii dintre noi, in cazul in care acestea vor fi respectate se va obtine o tinuta vestimentara de invidiat.

Leave a Reply