Copii

Scoala de Actorie, Film si TV MiniArtShow by Ioana Ginghina va asteapta la cursuri din octombrie!

coala de Actorie, Film si Tv MiniArtShow by Ioana Ginghina

Teatrul este o metoda de educatie, care poate interveni in formarea unui tanar, atunci cand invatamantul clasic nu este suficient. Tocmai de aceea, incepand cu anul 2013, MiniArtShow by Ioana Ginghina a creat Scoala de Actorie, Film si Tv.

coala de Actorie, Film si Tv MiniArtShow by Ioana Ginghina

Impartite in 3 module, a cate 12 sedinte, cursurile sunt menite sa ofere copiilor cunostintele necesare din lumea magica a actoriei, atat prin teorie, cat si prin practica. Mai mult decat atat, cele trei module sunt create special pentru a contribui la dezvoltarea anumitor aspecte ale personalitatii copiilor, prin: creşterea nivelului de focalizare a atenţiei; extinderea volumului de memorare verbală şi vizuală, promptitudinea reactiei; capacitatea de concentrare; cresterea abilitatii de a exprima propriile emotii si de autocontrol a reactiilor de furie si impulsivitate.

Fiecare modul reprezinta o etapa de invatare. Astfel, primul modul, “Actorie si Improvizatie”, include tehnici de respiratie și dictie, improvizatie, miscare si atitudine scenica, gestionarea emotiilor, studiu pe baza textului, pregatirea unui spectacol de teatru, reprezentatii pe scena.

In cadrul celui de-al doilea modul, “Pregatim o piesa de teatru”, cursantii vor lucra alaturi de scenarist si regizor, pentru a pune in scena o piesa de teatru. Vor colabora la realizarea scenariului, dar si a costumelor si decorului, vor lucra în echipa, invatand totodata cum sa pregateasca un rol si sa asimileze un personaj, utilizand tehnicile si notiunile predate in modulul anterior.

Cel de-al treilea modul “Facem un scurt metraj”, asa cum sugereaza si titlul, consta in realizarea unui scurt metraj, de data aceasta cu o echipa profesionista mai extinsa, ce va cuprinde: actori profesionisti, regizori, scenaristi si scenografi cu experienta in lumea filmului.

Scoala de Actorie, Film si Tv MiniArtshow by Ioana Ginghina a produs deja doua scurt metraje (“Conversatie” si “Petrecerea”, pe care le puteti viziona pe canalul de youtube “Miniartshow”), dar si piese de teatru si isi asteapta noii cursanti din luna octombrie, cu un modul de incepatori si unul de avansati, ce vor debuta pe 5, respectiv 7 octombrie. Cursurile vor avea loc de la ora 18:00 la 19:30, la Scoala de Muzica si Arte nr. 3.

 

Pentru detalii si inscrieri: 0749 41 9999; www.miniartshow.ro; contact@miniartshow.ro .

9 Comments

 1. stan adriana

  Vine si in Neamt? 🙂

 2. Andreea Grecu

  Am o iclinatie deosebita pentru teatru si imi doresc o performanta in acest domeniu pentru a juca în seriale, filme. Scenele de teatru nu sunt de mine. E un vis mare, stiu. 🙂 dar cu putin noroc poat. Ca imi voi aatinge scopul.

 3. kamycamelia

  O initiativa frumoasa din partea lor si o oportunitate buna ptr copii care isi doresc acest lucruru,cei din bucuresti chiar au multe oportunitati si pacat sa nu profite de ele daca au posibilitate si daca le place acest lucru

 4. Rotaru Gabriela Tatiana

  Pentru cei talentati,carora le place pe viitor aceasta meserie merita sa mearga ,sa incerce ,sa vada daca au inclinatie spre aceasta.O initiativa frumoasa,binevenita de a promova si descoperi noi talente in acest domeniu.

 5. Nicolae Claudia

  Cine are inclinatie spre acest domeniu e chiar recomandat sa mearga..sa incerce..poate poate

Leave a Reply