Copii, Evenimente

Scoala de actorie MiniArtShow te invita sa intri in poveste

Scoala de actorie MiniArtShow by Ioana Ginghina este un atelier de teatru pentru copii in care incercam sa promovam intr-un mediu pozitiv de invatare, o educatie prin teatru prin care cei mici sa-si dezvolte sau sa-si descopere pasiuni noi, aptitudini, abilitati de comunicare si dezvoltare personala.

 

Cu sprijinul nostru, elevii nu devin neaparat actori, insa intra in contact cu o lume noua, creativa, isi dezvolta increderea de sine,munca in echipa, independenta, auto-exprimarea si tot ceea ce este nevoie pentru a spune „da” atunci cand primesc o provocare.

 

„Cand am gandit aceasta scoala, am vrut sa creez un loc, unde joaca creativa sa ii distreze pe copii, dar sa le si deschida orizontul. Copiii care fac actorie vor avea abilitatea de a vedea mai multe aspecte ale unui singur text si astfel in viata vor gasi mai repede variante de a rezolva anumite dileme ” ne povesteste Ioana Ginghina, actrita si fondatoarea proiectului MiniArtShow.

DSC_9918

 

Clasele cu un numar restrans de  elevi, ofera avantajul profesorului de a acorda atentia individuala necesara pentru ca fiecare copil are ritmul lui de intelegere si in a evolua.

 

Scoala este impartita in 3 module, care le ofera copiilor experiente si cunostinte noi, dar nu sunt structurate pe un nivel anume ci temele sunt diferite, haioase, educative si creative, astfel ca nu conteaza daca esti incepator sau ai mai urmat astfel de cursuri.

 

Modulul numarul 2, numit si „Piesa noastra de teatru” este interactiv, distractiv si are la baza intalnirea elevilor cu mai multi invitati, actori, scenografi, regizori profesionisti din lumea teatrului .

 

Astfel ca  experienta este noua, dinamica si are ca rezultuat un spectacol in care pe langa faptul ca cei mici vor juca, tot ei vor fi si creatorii acestuia.

 

Este o metoda unica de implicare a elevilor, fara ca acestora sa li se para greu sau plictisitor lucru la spectacol.

 

fb_img_1472024760815

Clasa de 4-6 ani, numita si Grupa Mica, va intra in lumea povestilor inventate, vor lucram in echipa si astfel isi vor dezvolta limbajul si comunicarea.

Storytelling-ul va fi mai haios ca niciodata si bineinteles ca la noi, povestile celebre pot avea un alt final.

 

Grupa Mare insa, va fi pusa la incercare, prin scene celebre din povesti cunoscute pe care le vom studia si analiza astfel ca vom valorifica si concentra energia copiilor pe un lucru constructiv.

Si aici vom promova libertatea creativitatii si a imaginatiei, insa vom si studia personajele, faptele si emotiile lor.

 

Urmariti atmosfera de la orele noastre de actorie. Ne super distram!

 

Pentru detalii :

 

Tel: 0749419999

Mail: miniartshow@gmail.com

Web: www.miniartshow.ro

Facebook: https://www.facebook.com/miniartsshow

1 Comment

  1. ghelbere elena

    As vrea ca si in Iasi sa existe un asemenea proiect. Din joaca copii pot invata multe.

Leave a Reply