Diverse

Scrisoare pentru barbatul ce inca nu a ajuns…

Dragul meu,

Nu stiu cum arati, doar imi imaginez. Adica te visez, apari in visul meu si cred ca stiu cum arati. Dar s-ar putea sa ma insel.

Nu stiu unde te afli fix in momentul acesta, cand eu astern aceste randuri, dar sper doar ca existi si ca ne vom intalni, candva.

Nu stiu cu ce te ocupi, e mai putin important.

Nu stiu ce iti place sa faci, dar sper din tot sufletul sa fii un om care isi doreste sa faca si altceva. Nu as putea iubi nicicand un barbat care sa nu aiba pasiuni.

Nu stiu daca exista suflete-pereche, vom afla cand ne vom intalni. O vom simti.

Stiu doar ca imi doresc sa traiesc ceea ce traieste prietena mea, Oana. Ea este dovada ca fericirea exista. Ca implinirea prin dragoste exista. Si eu vreau sa fiu implinita. Vreau ca tu sa ma implinesti!

Zilele trecute Oana mi-a cerut sa ii dau o mana de ajutor atunci cand cauta pe MyMan.ro un cadou pentru jumatatea ei. Ea zice ce el e, ca inima ei stie asta si cautarile au luat sfarsit. Si ca vrea sa ii daruiasca ceva, dar ii este greu sa aleaga dintre atatea cadouri pentru barbati. O cred, nu prea i-am fost de ajutor, as fi ales tot ce era acolo. Imagineaza-ti, un magazin de cadouri dedicat exclusiv barbatilor. Am descoperit atatea cadouri speciale pentru oamenii speciali din viata noastra, incat sa alegi unul singur e misiune imposibila.

Tie ce ti-ar placea sa primesti?

Esti oare un aventurier caruia ii place sa bata lumea-n lung si-n lat? Mi te imaginez trezindu-ma dimineata cu cafea aburinda, luandu-ma de mana catre globul pamantesc pe care l-ai invarti si pe care apoi l-ai opri cu varful degetului. Iar in locul unde degetul ar arata, intr-acolo am porni, fara sa stam prea mult pe ganduri.

glob

Sau poate esti un om al cuvintelor? Asterni pe hartie povesti si sentimente? Poate ai asternut deja povestea noastra fara sa stii ca va sa fie? Atunci oare ti-ar placea unul dintre acele cadouri pentru birou in stil retro? Penite, cerneala, stilouri, tot ce ai avea nevoie pentru noi povesti…

set scris

 

Uite cum stau lucrurile: de fapt nu stiu nimic despre tine! Nu stiu nici cum arati, nici de unde vii, nici ce iti place sau nu. Dar vreau sa te descopar, sa te citesc fila cu fila. Inca nu ai ajuns, dar eu te astept. Poate ca atunci cand vei fi aici voi sti si ce cadou sa iti aleg. Voi putea sa aleg cadoul perfect pentru un barbat special. Acum nu stiu, doar imi imaginez…

                                                                                   Cu drag,

                                                                                    cea care asteapta

 

*Sursa foto: MyMan.ro

** Provocarea numarul 6 din cadrul Spring SuperBlog

2 Comments

  1. Woow , Ana! M-ai coplesit cu aceste gânduri…cam asta gandeam , ma întrebam acum vreo 8 ani.Mii de întrebări si presupuneri, pană îl întâlneşti si ajungi sa-l cunosti pe alesul sufletului!
    Mi-a plăcut mult acest articol! O seară minunată iti doresc!

Leave a Reply