Diverse

Se apropie ziua bunicii? 3 gesturi care ii vor arata APRECIEREA ta!

Majoritatea persoanelor poarta o simpatie aparte pentru bunica, ea fiind persoana care a indeplinit rolul celei de a doua mame. Daca si tu ai o bunica extraordinara, care te-a rasfatat mereu si care ti-a oferit tot ce a avut mai bun, este timpul sa o rasplatesti.

Daca se apropie ziua ei de nastere sau cea onomastica, profita de ocazie, pentru a-i darui ceva cu totul special, care sa ii arate respectul si aprecierea ta.

Iata 3 gesturi UNICE pe care le poti face pentru BUNICA ta!

1. O reuniune de familie

De obicei, batranii acorda o importanta deosebita conceptului de familie unita. Ei se mandresc cu copiii si cu nepotii lor, fiind fericiti si impliniti atunci cand acestia au rezultate bune, pe toate planurile. Daca vrei sa iti surprinzi bunica, organizeaza un pranz sau o cina intre cei apropiati, pentru a ii marca aniversarea. Pregateste platouri cu bunatati de la BacaniaRod, un tort special creat pentru ea si cheama-i la masa pe toti cei dragi. Cu siguranta, bunica va aprecia enorm gestul vostru si va fi incredibil de fericita sa petreaca timp de calitate alaturi de voi!

2. Conditii de trai mai bune

Daca bunica ta este batrana si are dificultati in a efectua trebuile casnice zilnice, ii poti usura viata. In prezent, exista numeroase organizatii dispuse sa faca mai placuta viata batranilor si sa ii ajute sa zambeasca, in fiecare zi. In acest sens, poti gasi mai multe detalii despre Batraneti Fericite accesand linkul. Aici, bunica ta va petrece timp alaturi de alte persoane cu pasiuni si preocupari comune, si va beneficia de servicii complete, precum trei mese pe zi si doua gustari, cazare in conditii moderne, seri de jocuri si alte activitati.

3. O vacanta binemeritata

De cat timp nu a mai vazut bunica ta marea? Cand a fost, ultima data, intr-o excursie la munte sau intr-o alta tara? Probabil, raspunsul este „acum foarte multa vreme”. De aceea, cu ocazia zilei sale onomastice sau de nastere, ii poti oferi cateva zile fantastice, intr-un loc pe care isi doreste, de mult, sa il viziteze. Ii poti darui un sejur complet, alaturi de sotul ei sau chiar alaturi de intreaga familie. Iti recomandam sa o intrebi, inainte de a face orice fel de rezervare, daca este disponibila sa calatoreasca si, eventual, daca are o dorinta anume in ceea ce priveste destinatia. In mod clar, va fi fericita sa primeasca darul tau!

Asadar, daca ai o bunica, fie ca este ziua ei sau nu, arata-ti aprecierea si respectul fata de aceasta, punand in aplicare variantele de mai sus.

1 Comment

  1. ghelbere elena

    Batranete haine grele. E greu pentru batrani daca nu primesc semne de afectiuni din partea celor apropiati.

Leave a Reply