Diverse

Sedinte foto nou nascuti in studio

Esti insarcinata si iti doresti sa realizezi o sedinta foto dupa ce bebelusul tau va sosi pe lume. Numeroase sunt intrebarile care nu iti dau pace: care este cel mai potrivit moment pentru a organiza o sedinta foto nou-nascuti. Cum se deruleaza o astfel de sedinta? Va propunem sa cititi acest articol pentru a sti cum se deruleaza aceasta sedinta in studio.

Care este cel mai potrivit moment pentru a organiza o sedinta foto nou-nascuti? Pentru a obtine o sedinta foto nou nascuti in studio reusita, de neuitat, specialistii ne recomanda ca aceasta sedinta sa se realizeze intre zilele 5-10 de viata. Incepand cu ziua 10 de viata, bebelusul doarme mai putin, colicii incep sa isi faca aparitia si pozitia fatului incepe sa se stearga din memorie.

Cel mai important interval orar este in timpul saptamanii, intre orele 10:30 si 14:30. 10:30 este ora ideala pentru mamica deoarece are timpul sa se pregateasca dar si pe bebelus.

Cum se pregateste o sedinta foto nou-nascuti in studio? Inainte de sedinta propriu-zisa, fotograful trebuie prevenit de sosirea bebelusului pe lume pentru a pregati cat mai bine sedinta foto. Cam din cea de-a cincea zi de viata, fotograful va suna mamica sa ii spuna ceea ce trebuie sa pregateasca pentru ca bebelusul sa fie cat mai relaxat. Se vor discuta in egala masura culorile preferate pentru sedinta foto precum si culorile care nu doreste sa se regaseasca in cadrul sedintei foto pentru ca fotograful sa poata pregati cat mai bine accesoriile dar si tinutele. Daca sedinta foto se realizeaza cu ocazia sarbatorilor de iarna se va alege un decor potrivit pentru sedinta foto Craciun.

Cum se deruleaza sedinta foto nou-nascuti in studio? Cu 15 minute inainte de sosirea bebelusului fotograful pregateste studioul pentru ca temperatura sa fie cat mai potrivita pentru bebelus. Odata ajunsi in studio, mamica va dezbraca bebelusul si va fi invelit intr-o patura pentru a fi cat mai linistit. Al doilea lucru pe care mamica trebuie sa il faca este sa hraneasca bebelusul. Fotograful va pregati diverse accesorii care vor fi puse la dispozitia mamicii precum cordelute, fundite. Mamica poate alege accesoriile favorite.

Sedintele foto nou-nascuti sunt cele mai importante, cele care importalizeaza clipe magice. In momentul in care bebelusul va fi mai mare, se va uita cu drag la aceste poze impreuna cu mama sau tatal sau. Sedintele foto nou-nascuti sunt pur si simplu sublime si ne permit sa avem amintiri placute din primele zile de viata ale ingerasului tau.

Leave a Reply

Theme by Anders Norén