Diverse

Sinceritate absoluta prin inregistrari realizate cu camere spion

Camerele spion sunt folosite pentru a face inregistrari video fara ca persoana sau persoanele care sunt filmate sa stie acest lucru. Deseori cei ce ajung sa faca inregistrari ascunse o fac din motive bine intemeiate, fie partenerul de viata se comporta ciudat, ascunde anumite lucruri, fie ca dadaca copilui nu pare foarte de incredere, sau unul dintre angajatii din firma pare putin suspicios – fiecare situatie cere o modalitate neobservabila de a captura un anumit comportament, de a avea dovezi clare si tangibile. Pentru acest lucru se pot folosi diferite camere spion ascunse, precum cele disponibile aici, camerele spion mascate in obiecte comune, obisnuite, ofera cele mai mari sanse de a face o inregistare neobservat.

 

Eye-Spy-Shutterstock-

O camera spion ascunsa intr-un mouse, intr-un stick usb, intr-o lampa, intr-un ceas de birou iti permite sa inregistrezi tot ce se intampla acolo, in aceea camera fara ca cei prezenti acolo sa isi dea seama de acest lucru. Sunt obiecte comune, obisnuite, care trebuie sa fie acolo, care nu ies in evidenta si nu atrag atentia nimanui. Lampa cu camera spion in camera copilului permite sa vedeti in timp real si sa aveti si inregistrat ca dovada comportamentul bonei fata de copil, cum vorbeste cu el, cum se comporta cu el, daca il maltrateaza sau il abuzeaza. De asemenea daca aveti des persoane straine in casa, camerele spion pot inregistra orice mici furturi pe care acestea ar putea sa le faca.

Camerele spion ascunse nu sunt pentru incalcarea intimitatii, pentru filmari ascunse si nepotrivite, sunt un mijloc legitim de a abtine dovezi in cazuri sensibile, precum cele mentionate mai sus, cazuri in care nu poti sa faci acuzatii fara dovezi. Camerele de supraveghere ne modifica comportamentul instant, fara sa ne dam seama uneori, insa camerele spion pot capta sinceritatea subiectului, comportamentul real si nealterat, fie ca acesta este bun sau rau, iar in multe cazuri acest lucru trebuie facut subtil si cu tact. Camerele spion ascunse de la iUni pot sa te ajute in aceasta privinta – vezi oferta disponibila acum!

1 Comment

  1. Nicolae Claudia

    Momentan nu as avea nevoie de o astfel de camera, dar e bine de stiut

Leave a Reply