Copii

Sistem karaoke pentru copii

Oamenilor le place sa se distreze si sa se amuze, asa ca mereu inventeaza cate ceva nou pentru a-si petrece timpul intr-un mod cat mai placut. Primul sistem de karaoke a fost inventat in anii ’70 de catre un cantaret japonez. Si de atunci aceasta modalitate de cantat s-a extins cu repeziciune in intreaga lume. In zilele noastre exista chiar baruri specializate pe aceasta modalitate de distractie, care organizeaza petreceri sau intruniri karaoke. Pentru cei care doresc sa savureze placerea de a canta departe de ochii lumii, au fost inventate sistemele karaoke pentru uz personal, care sunt de mai mici dimensiuni si care pot fi folosite chiar si de catre copii. Mai nou au aparut sisteme de karaoke special concepute pentru cei mici. Boombox-urile de karaoke destinate copiilor sunt viu colorate si sunt decorate cu diferite personaje din desene animate. De asemenea ele vin la pachet cu CD-uri sau DVD-uri inregistrate cu melodii pentru copii. Pe CD-uri exista inregistrata varianta instrumentala a piesei, iar pe ecranul televizorului apar versurile cantecelor. Pe masura ce se desfasoara cantecul, cuvintele versurilor se coloreaza, astfel incat cei mici sa poata urmari corect ritmul de cantat.

boombox-karaoke-disney-frozen

 

Cu toate ca filmul Disney Frozen a fost lansat in urma cu vreo doi ani, copii au indragit atat de mult personajele Elsa si Ana incat adora si dupa atat timp sa cante celebra melodie din coloana sonora “Let it go”.  Asa ca nu este de mirare ca imaginile legate de filmul de animatie apar insciptionate pe tot felul de obiecte dedicate celor mici, pornind de la rechizite scolare si terminand cu cele de pe un set karaoke copii. Cea mai buna metoda de a-i distra pe copii este sa folosim un boombox petreceri copii sau un set karaoke copii. Cei mici adora sa cante, iar un set de karaoke este o metoda excelenta pentru ca acestia sa isi exerseze vocile si sa se si distreze in acelasi timp. Un astfel de sistem de karaoke constituie un cadou minunat pentru cei mici, mai ales ca pot organiza petreceri cu prietenii si pot canta impreuna.

Un minunat boombox karaoke Disney Frozen poate fi achizitionat de pe site-ul mykitty.ro la un pret foarte avantajos. Aparatul are un design foarte atragator, nuanta sa de albastru metalizat amintind de tematica lung metrajului de desene animate, iar pe capac aparatul are imprimata imaginea celebrelor surori Ana si Elsa din filmul Frozen.  Sistemul este usor de folosit chiar si de catre copii. Daca veti conecta player-ul la televizor, versurile vor fi afisate pe ecran (deoarece sistemul este compatibil CD+G, adica pe langa sunet are si grafica inclusa), spre amuzamentul copiilor, astfel incat ei vor putea canta fara sa isi faca griji ca uita sau incurca versurile. Boombox-ul Disney Frozen este portabil si functioneaza fie pe baterii, fie prin alimentare la reteaua electrica, prin intermediul cablului inclus in pachet. Setul de karaoke are microfon inclus, este activat vocal, are controlul volumului separat, este dotat cu iesire video si audio (stereo) si are incorporate difuzoare 2×1 wati cu 2 mufe pentru microfon.

1 Comment

  1. Nicolae claudia

    Cu siguranta de vom lua si noi un sistem de karaoke..deja am o mica artista cantareata. 🙂 si in plus de asta, e chiar o distractie placuta

Leave a Reply