Diverse

Soarele iubirii a coborat intre noi

“Ce poza reusita! Ce poza reusita!” spuneau toti privitorii ramanand minunte in sir cu imaginea maiastra in mana. Poza aceea avea atata forta. Cotea Razvan ne surprinsese venind din directii opuse, dar privindu-ne in ochi. O scanare sentimentala care patrunde pana in suflet. Intre noi, copt, mirat, soarele iubirii coborand protector pe umerii nostri.

Pe spate infloreau florile in relief din perle si dantela fina ale rochiei mele de mireasa. In privirile noastre care se intalneau tandru se citea dorinta buzelor noastre de a se intalni si parca fotografia aceea naturala si vie era un indemn adresat tuturor:”Iubiti-va astazi, cat sunteti tineri si frumosi, caci maine nu se stie! Iesiti cu curaj in calea fericirii!”

Am fost cat se poate de inspirat, cand l-am adus pe Cotea Razvan pentru foto nunta.
Alegearea noastra nu a fost facuta la voie intamplarii, de aceea ne-am ales cu un album fabulos si o filmare video de cinci stele. Mai intai am fost la prieteni si le-am analizat pozele facute de Razvan. Se citea intelegerea dintre fotograf si modelele sale in imagini. Se vede cand intre cele doua parti exista ostilitate. Cu Razvan nu ai cum sa te simti crispat, fiindca da dovada de o omenie iesita din comun.

Am vazut atatea poze reusite la amicii nostri, incat nu am avut alt nume de fotograf in minte, decat Cotea Razvan. Apoi am extins cercetarile printre evaluarile online. Erau multe articole frumoase pe bloguri despre activitatea sa si clientii au acordat cinci stele din cinci stele subliniind creativitatea, promptitudinea, seriozitatea, dar si echipamentele foarte bune si faptul ca acest fotograf este mereu pregatit sa surprinda scenele cheie de la o nunta sau de la un botez.

Am descoperit ca putem sa il cunoastem inaintea nuntii, deci am solicitat o presesiune foto si acolo am descoperit ca ne aflam pe aceeasi lungime de unda si el este fotograful potrivit pentru nunta si iubirea noastra. Acolo am discutat si despre albume. Noi le-am dorit din piele fina fiindca sunt aspectuoase si rezistente si se pot sterge cu usurinta.

Am vrut poze pe care sa le pastram o viata si albume care tin o viata.

Ne-a aratat modele de diferite culori si forme, din diferite materiale si am descoperit grija lui pentru multumirea clientilor.

Cei cinci ani de experienta se vedeau in toata atentia pe care profesionistul o acorda detaliilor, in aparatura performanta si maiestria cu care o manuia.

Costurile au fost oneste si Razvan a luat in serios statuturile noastre de bugetari facandu-ne o oferta personalizata. Am discutat indelung, iar el a notat in agenda dorintele noastre si ne-a consiliat cu privire la anumite scene ca totul sa iasa perfect.

La nunta ne-am dat seama de ce lui Razvan i se spune: ”Cel mai popular fotograf” si ”Fotograful fara mofturi”.

Fotografia acesta cu soarele iubirii coborat intre noi si invalundu-ne in lumina sa ar putea face inconjurul lumii. Ea este rodul trudei fotografului din ziua marelui eveniment fiindca a alergat la fel de mult cat au alergat organizatorii, ospatarii, bucatarii si solistii.

Leave a Reply