Diverse

Spectacol de lumini in toata casa

Becurile banale si lumina suparatoare fac oamenii sa urasca noptile, desi sunt minunate. Daca de dimineata te trezesti cu greutate fiindca somnul este foarte dulce, te pregatesti minutios pentru serviciu si esti obligat sa te desparti pentru un timp de ai tai, seara te retragi acasa si petreci clipe minunate cu cei dragi.

Poti sa stai imbracat lejer, scapi de stres si ai momente unice de partasie si ajutor reciproc in familie. Mi-e drag sa stau la un ceai cu toti in jurul meu, sa le impart prajituri si sa punem tara la cale!

Tocmai de aceea sa facem din iluminat un spectacol feeric, sa iubim acel unic acasa! Sa ne fie drag sa citim o carte buna, sa pregatim cina, sa facem baie cu becuri spot led.

Avem nevoie de o lumina originala, forme atipice ale corpurilor de iluminat, fiindca intotdeauna am mizat pe originalitate, dar cel mai mult conteaza eficienta becurilor.

In ce constau beneficiile pe care extinderea iluminatului cu becuri spot led le aduce in locuinta ta? Parcurge atent lista de mai jos, sa intelegi!

-Sunt prietenoase cu mediul si cu omul. Lumina pe care o degaja imita naturalul si se produce fara substante sau fenomene daunatoare. Este de ajuns sa ne gandim la neoane si la becurile cu mercur si sa fim multumiti ca vremea acelor becuri a trecut. Imi amintesc si acum, cum ma usturau ochii de la lumina agresiva a neonului, care devenea intermitenta ca intr-o sala de club sau discoteca in momentul in care aparea o disfunctie. Becurile moderne prezentate de noi au marele merit ca nu emit radiatii sau caldura in jur.

-Au durata mare de viata. Este mare lucru ca un bec sa tina mult si sa nu se arda tocmai cand ai mancarea pe foc, sa te scuteasca sa faci un dezastru de nedescris in bucatarie. Sunt momente cheie care necesita prezenta luminii: facutul temelor, lucratul la un proiect, administrarea medicamentelor celui mic. In afara de faptul ca te poti accidenta cand brusc becul se arde si ramai in intuneric, nu este de neglijat nici cumpararea becurilor. Una este ca becul spot led este garantat 2 ani si alta este ca becurile obisnuite sunt inlocuite o data la trei-patru luni.

-Sunt multieconomice. Cu ajutorul lor se fac urmatoarele economii: la plata facturilor, consuma cu 80% mai putin decat celelalte becuri, la cheltuielile pentru acoperirea necesarului de corpuri de iluminat care se ard periodic.

-Se aprind instant, se sting instant, fara sa fie necesar un timp de asteptare.

Un magazin foarte aprovizionat cu astfel de corpuri de iluminat este V-tac-led.ro, iar comanda se poate face prin internet, produsele fiind livrate la adresa indicata. Pretul lor este onest raportat la calitatea becurilor si a luminii pe care o degaja.

De cand le folosim, asteptam sa vina seara fericiti sa ne bucuram de feeria de lumini de acasa si sa ne adunam in jurul ei. Niciodata nu am fost atat de fericiti ca in prezenta acestei lumini magice care ne elibereaza de energiile negative si ne reda incredere in noi.

Leave a Reply