Diverse

STUDIU: 8 din 10 castiguri generate de agentiile de pariuri constituie sumele pierdute de alti pariori

Exista, oare, pariori care traiesc constant din sumele castigate la pariuri? Oare cati reusesc aceasta performanta si care este cheia succesului? Acestea sunt intrebarile pe care si le pune orice parior care isi doreste sa ajunga la urmatorul nivel, pentru a obtine castiguri cat mai mari. Exista oare secretele bine pastrate ale caselor de pariuri, secrete pe care multi pariori nu le stiu? Adevarul este ca cei care reusesc sa genereze castiguri atat de mari incat sa traiasca din asta, sunt extrem de putini. Ei au strategii bine puse la punct si mai putin bazate pe noroc.

Iata cateva statistici interesante si povestea pariorilor de succes:

Conform unor studii efectuate in urma cu cativa ani, statisticile au stabilit faptul ca 80% din castigurile pe care le genereaza casele de pariuri sunt, defapt, sume pierdute de 10% din pariori. Tot acest proces este, la baza, destul de simplu si usor de inteles. O mare parte din totalul castigurilor este datorata unui numar mult mai mic de pariori. Pariurile sportive ar trebui tratate, de fapt, mai mult ca pe o sursa de divertisment, relaxare si mai putin ca pe investitii serioase sau, mai mult de atat, ca pe un adevarat job. Este important sa cunosti foarte bine sumele pe care esti dispus sa le pierzi, asadar sa fii constient de faptul ca esecul poate sa apara oricand, in cazul in care nu joci dupa o strategie bine studiata, testata si de succes.

Pentru cei 10% din jucatorii mentionati mai sus, pariurile sportive reprezinta un viciu negativ, precum un drog care nu le mai ofera scapare. Asadar, sunt investite sume foarte mari de bani, fara sa existe, pentru inceput, o documentare aprofundata. Pe de alta parte, este important sa arunci o privire si peste partea mai putin negativa a situatiei, precum faptul ca majoritatea marilor castiguri de vor duce la 5% din pariori, ceea ce inseamna ca jucatorii de succes exista si, chiar daca nu se gasesc intr-un numar foarte mare, ei reusesc sa se arate invingatori in fata caselor de pariuri si sa genereze castiguri de pe urma lor.

Pe internet vei gasi o multime de articole, surse si tutoriale din care poti invata mai multe despre ponturi la pariuri, strategiile de pariere, bazate pe cunostinte cat mai solide si reale, organizare si rabdare, alaturi ce calcule matematice si ore in sir de cercetare, pot sa faca cu usurinta diferenta dintre un parior profesionist si un amator. Avand in vedere faptul ca ele pot fi accesate de catre oricine, in orice moment al zilei, atunci un parior amator poate deveni oricand profesionist, daca scopul sau este cu adevarat succesul si castigul. Pentru dobandirea lor, e nevoie sa se tina cont de o serie de reguli stricte si, din pacate, foarte putini oameni sunt dispusi sa faca acest lucru.

Elita pariurilor online isi dedica viata acestui lucru, insa cu multa chibzuinta si echilibru, punand accent pe calitate, mai mult decat pe cantitate. Astfel, daca vrei si tu sa obtii castiguri cat mai bune, trebuie sa te concentrezi atat pe parcurs, cat si pe rezultat, facand cele mai bune alegeri constiente.

Leave a Reply