Diverse

Tableta nJoy Devi B700 – EnJoy the experience!

Da, stiu ce veti spune: am facut o adevarata obsesie pentru tablete. E si normal, am nevoie urgenta de una! De asta de cateva zile bune tot click-uiesc pe nJoy.

Am ajuns sa ma gandesc atat de des si de mult la tablete, ca deja caut sloganul potrivit fiecarei tablete. Nu am mult timp liber, ba chiar dimpotriva, dar te pui cu mintea umana? In cele mai surprinzatoare locuri si momente te trezesti ca gandul iti zboara cu viteza luminii la lucruri care mai de care mai… deosebite. Atat de deosebite, ca nu au nici o legatura cu locul si momentul. Hai recunoaste: de cate ori te gandeai la o prajitura cu ciocolata cand seful urla in sedinta ca nu s-a atins targetul? Vezi, exact ce spuneam!

Revenind la oile  tabletele noastre, va spuneam ca luam un model de tableta si incercam sa gasesc un slogan potrivit. Am zis ca mai bine ma pun rapid pe scris, cine stie, poate e vreun post liber la vreo agentie de publicitate 😉 Iar imi zboara gandul departe, stiu.

Si m-am oprit la tableta nJoy Devi B700. Probabil ca designul tare fain m-a atras, asta pentru ca vreau o tableta cu un ecran LCD de 7 inci.

475xDisponibila pe nJoy

Dar credeti ca doar astea sunt caracteristicile lui nJoy Devi B700?! Nici vorba! Stie multe si face multe:

 • display-ul de 1024 X 600 megapixeli va face vizionarea pozelor si a filmelor, citirea site-urilor si a blogurilor preferate sau joaca mult mai interesante, gratie rezolutiei bune
 • poti initia apeluri video( in timp real), ajutat de camera frontala de 0.3 MP
 • procesorul A9 Cortex dual-core(eficienta ridicata la un consum scazut de energie )ce functioneaza la 1.2 GHz , memoria DDR  de 1 GB(ce poate fi extinsa cu un card microSD) sunt doar alte cateva caracteristici deloc de neglijat ale tabletei nJoy Devi B700
 • pasionatii de jocuri se pot bucura de experiente inedite, mai ales ca tableta detine un procesor grafic SGX540, pentru o viteza sporita
 • desigur ca si designul compact si greutatea redusa o fac pe nJoy Devi B700 un device portabil preferabil unuia greoi

Dupa cum vedeti, Devi 700 are toate caracteristicile ce il fac un device ultra-portabil. Tocmai de aceea, descoperindu-i caracteristicile si performantei, pot spune ce imi trece fix acum prin minte: Tableta nJoy Devi B700 – EnJoy the experience!

2 Comments

 1. adriana stan

  recunosc ca si mie mi-ar placea o tableta,dar bugetul de austeritate nu imi permite…

 2. Paola Paola

  Dupa parerea mea tableta este supraestimata 🙂 Dar, fiecare cu parerea lui.

Leave a Reply