Diverse

Tablouri canvas cu care sa-ti decorezi locuinta

Probabil cele mai practice si la indemana obiecte, pe care le folosim sa ne decoram casa, sunt tablourile. Tablourile, indiferent de imaginea pe care o afiseaza, pot sa schimbe total o incapere. Dar cele care creaza un impact surprinzator sunt acele tablouri cubiste, care sfideaza realitatea, dar o ilustreaza prin imagini abstracte. Tablourile cubiste sunt din ce in ce mai cautate, tocmai pentru ca sparg tiparele obisnuitului. Iar cubismul a fost si va ramane o miscare artistica de avangarda, ce a aparut in Europa la inceputul secolului XX, aceasta directie artistica jucand un rol urias in transformarea artelor plastic din acea perioada.

Acest curent este apreciat si in zilele noastre si tot mai multa lume cauta sa isi decoreze locuinta cu astfel de tablouri. Partea buna este ca putem sa ne bucuram de astfel de tablouri, daca stim unde sa cautam! Pe Printly.ro, de exemplu, ai parte de tabouri canvas imprimate cu imaginile unor tablouri cubiste, reprezentand picturi ale celebrului Picasso. Pablo Picasso este probabil cea mai importanta figura a secolului al XX-lea, mai ales in ceea ce priveste arta si curentele artistice care au avut loc in aceasta perioada, inclusive cubismul. Nu au existat alti artisti, inainte de Picasso, care sa fi avut un astfel de impact asupra lumii artei sau au fost urmariti in mod masiv atat de fani, cat si de critici, asa cum a fost el.

Probabil din aceasta cauza, lumea cauta sa ii admire creatiile, din propria locuinta. Iar cel mai simplu mod de a avea acces la operele acestea, sunt prin imprimarea imaginilor pe un tablou canvas, iar cei de la Printly.ro sunt profesionisti in acest domeniu – acestia produc si comercializeaza tablouri canvas decorative, prin imprimarea imaginilor pe panza si se diferentiaza prin selectia de imagini pe care vi le propun. Calitatea printurilor este garantata de panza de calitate si culorile originale pe care le utilizeaza, fara exceptie. Sunt, de asemenea, foarte accesibile ca pret si poti alege orice model disponibil pe site sau poti sa ti-l personalizezi cum vrei, cu o imagine la alegere.

Mai vrei si alte motive sa cumperi de pe Printly.ro? Atunci trebuie sa stii ca transportul produselor se face prin curier si este gratuita catre orice destinatie din Romania, deci nu platesti niciun ban in plus, fata de pretul produsului in sine. Nici livrarea comenzilor nu dureaza mult: aceasta se face in maxim 3 zile de la comanda plasata, iar in 90% dintre cazuri se face chiar si in 24 de ore (in cazul oraselor resedinta de judet si maxim 48 de ore in celelalte localitati)! Ai trei modelitati prin care poti plasa o comanda la ei, si anume: comenzi direct de pe site, comenzi prin mesaj privat pe pagina lor oficiala de Facebook sau comenzi prin email (plata produselor se face ramburs la curier, inainte de predarea coletului sau cu card bancar).

Cu atatea avantaje si servicii oferite, este pacat sa ratezi sansa de a-ti decora locuinta cu cateva tablouri noi, care sa iti coloreze casa.

Mai multe tablouri pe Printly.ro!

Leave a Reply