Copii, Evenimente

Teatrul Ion Creangă vă invită la premiera spectacolului COCOS

Teatrul Ion Creangă vă invită la premiera unui nou spectacol – „Cocos” – o producție dedicată copiilor cu vârsta între 3 și 6 ani, care folosește teatrul de umbre și mijloacele multimedia pentru a provoca imaginația tinerilor spectatori, îndemnându-i pe aceștia să descopere lucrurile din jurul lor. Premiera spectacolului, realizat în cadrul Programului Educaţie Timpurie și inclus în proiectul european multianual „Small size, big citizens”, va avea loc duminică, 22 iunie, ora 11.00, la Sala Rapsodia.

 

Cocos_Teatrul_Ion_Creanga_Foto_1

Direct de pe plaja cu nisip fin, din copacul-tron care ajunge până la soare, nuca de Cocos vine în vizită cu tot alaiul ei. Poveştile ei tropicale sunt pline de învăţături savuroase. Personajele nu sunt căpcăuni şi zâne, ci doi povestitori simpatici şi fructele fermecate de Cocos. Cei mici vor putea descoperi trei dintre istoriile copacului uriaș, care vorbesc despre răbdare şi altruism, despre înţelepciune şi despre faptul că fericirea e atunci când dăruieşti din ceea ce ai.

Spectacolul este realizat pe un scenariu și concept de Voicu Hetel, care se regăsește și în distribuție, alături de Marina Secașiu. Mișcarea scenică este gândită de coregraful Păstorel Ionescu, iar scenografia îi aparține Deliei Ionescu.

 

Pentru mai multe informații despre spectacol, vă invităm să accesați pagina www.teatrulioncreanga.ro, secțiunea Spectacole.

1 Comment

  1. Mioara Hus

    Cred ca e un spectacol interesant pentru ca ideea e inedita! Am vrea sa avem si noi acces la astfel de spectacole, din pacate, problema o constituie distanta.

Leave a Reply