Alimentatie

The Art Of DAR- respect pentru traditii

 Sunt romanca si sunt mandra de asta! Chiar daca va vine greu sa credeti asta, sunt! De ce nu as fi? Avem o tara mai mult decat frumoasa, stiu, suna a cliseu, dar va asigur ca este cat se poate de adevarat. Si ati vazut voi oameni mai talentati sau mai generosi ca romanii? Sincer. 

Oameni buni, avem cu ce sa ne mandrim, doar ca am impresia ca mentalitatea comunista e atat de adanc patrunsa in ADN-ul nostru, incat ne este greu sa ne desprindem de restul, sa nu ne limitam la a fi si atat. Am fost crescuti sa stam in banca noastra, sa nu ne depasim conditia si sa aratam cine suntem cu adevarat. Pacat!


Strainii au auzit de Transilvania datorita nebuniei cu Dracula… Dar The Art of DAR isi propune sa ne faca numele auzit din prisma transilvanenilor talentati, asa cum se cade. Fie ca este vorba de apicultori,
producatori de gem, tamplari, sticlari, argintari sau decoratori, toti sunt oameni de care trebuie sa ne mandrim ca duc mai departe traditiile poporului nostru.

Pe 22 octombrie 2012, la targul Global Food Marketplace– SIAL, Paris a fost lansat produsul The Art of DAR care isi propune sa promoveze doua regiuni al Transilvaniei: Târnava Mare şi Valea Barcăului, aducand in atentia consumatorului bogatiile zonei si arta mestesugarilor. Produsul este unul exclusivist, unicitatea lui fiind data de cele doua componente: mierea si gemul din cele doua zone amintite si numarul limitat de produse, cate 1001 pentru fiecare zona. Ingredientele sunt naturale, nimic artificial nu si-a gasit loc aici.Si cum orice aspect conteaza daca se vrea calitate,  produsul The Art of DAR nu face exceptie. Concret, produsul este prezentat intr-o sticla argintata realizata manual(si inseriata), impreuna cu o lingurita de argint pe care este inserat logo-ul zonei de provenienta si cu un suport din stejar lustruit cu ceara de albine.Cu asa prezentare, ideea de eleganta, rafinament si bun gust este sustinuta pe deplin!

Daca ar fi sa ma intrebati de ce The Art of DAR, as spune simplu: exclusivism si calitate. Fie ca il iei pentru rasfatul tau sau pentru a-l darui cuiva drag, eu zic ca merita oricum! Doar o vorba ti-as mai spune: pentru fiecare produs vandut se vor planta cinci stejari. Natura ne daruieste atatea, macar atat putem face si noi…

Leave a Reply