Evenimente, Frumusete

The ONE Collective Workshop by Oriflame

image001(1)

Lansarea oficială a noului brand de machiaj The ONE by Oriflame în România a fost o invitație exclusivistă în universul modei şi al frumuseţii, unde toate femeile ce îşi doresc să arate şi să se simtă uimitor pot beneficia de sfaturile experților și de produse excelente, aliniate ultimelor tendințe.

O astfel de lansare şi asociere cu lumea strălucitoare a modei a atras curiozitatea bloggerilor de fashion & beauty din întreaga lume,ceea ce a dat naştere unui proiect inedit marca Oriflame:
The One Collective –
o frumoasă colaborare cu cei care impun tendinţele în lumea online-ului, bloggeri, make-up artististi, modele şi stilisti din toată lumea.
Membrii The ONE Collective sunt profesionişti independenţi din industrie şi persoane acreditate, cu experiență în domeniul frumuseții sau al modei.

Elin Kilng este Ambasadorul la nivel global pentru The ONE Collective. Pe tot parcursul anului 2014, Elin va participa la evenimente de beauty şi prezentari de modă din întreaga lume, ţinându-ne la curent cu cele mai noi tendinţe.

„Este o onoare pentru mine să fiu ambasadorul global al Oriflame pentru lansarea brandului The ONE. Este compania pe care o admir profund pentru valorile sale şi atenţia acordată frumuseţii. Sunt nerăbdatoare ca, alături de The ONE Collective, să inspir femeile din întreaga lume prin creativitatea şi cunoştinţele mele”, a declarat Elin Kling.
Pentru că ne-am dorit să avem alături de noi cât mai mulţi bloggeri de fashion şi beauty care să testeze şi să împărtăşească experienţa lor legată de folosirea produselor The ONE, am lansat o competiţie inedită, ce a culminat cu organizarea unui worksop dedicat blogerilor. La baza acestui eveniment a stat dorința noastră de a aduce împreună oameni ce împărtăşesc aceeasi pasiune pentru domeniul frumuseţii.
Competiţia a avut 2 paşi – invitaţia de a testa produsele Oriflame, alături de exprimarea intenţiei de a face parte din comuniatea internaţională de bloggeri “The ONE Collective”, urmată de testarea efectivă a produselor The ONE. Competiţia a avut un succes răsunător, cu peste 200 de bloggeri înscrisi şi mai mult de 500 articole scrise.

După finalizarea celor 2 paşi ai competiţiei, peste 50 de bloggeri de fashion şi beauty au participat la workshopul organizat de Oriflame pe data pe 28 mai, în Bucureşti. Pe parcursul întregii zile, invitaţii Oriflame au susţinut prezentări ce au avut ca numitor comun dezvoltarea şi promovarea unui blog de succes.

Evenimentul a fost deschis de către Directorul de Marketing Oriflame, Ştefania Marian, care a reconfirmat dorinţa unui parteneriat de lungă durată dintre companie şi bloggerii din România.

johans

Jonas Wramell – make-up artist renumit la nivel internațional şi Director Global de frumuseţe Oriflame, a împărtăşit participanților experienţa lui de pe podiumurile de modă din toată lumea, inspiraţia din spatele creării unui brand de machiaj și detalii despre conceptul și realizarea editorialelor de fashion şi beauty. Nu au lipsit nici tips & tricks despre realizarea tutorialelor video şi foto pentru prezentarea unor produse.

 

2 bloggerite

Joanna Ferdynus (Maxineczka) şi Katarzyna Gajewska (Katosu), bloggeri de succes din Polonia, au vorbit despre cum să creezi şi să dezvolţi un blog de succes, cât de important este să ai încredere în tine şi în visul tău, care sunt cele mai bune strategii de promovare, principii de etică în colaborarea cu companiile şi, nu în ultimul rând, gestionarea relaţiei cu cititorii.
Piaţa de blogging din România este în continuă dezvoltare, iar Cristian China-Birta ne-a vorbit despre principalele trenduri, do’s and dont’s în relaţia dintre companii şi bloggeri, exemple de campanii de succes în România.

cr china
Ultimul moment al zilei a fost susţinut de Elena Dobre – Online Marketing Strategist, Conversion Marketing România. Prezentarea a fost o incursiune cuprinzătoare printre principalele metode de advertising online, trenduri în piaţa de digital, tool-uri necesare oricărui blogger ce îsi doreşte să atingă un număr cât mai mare de cititori.

elena d

PS: Din pacate eu nu am putut ajunge la workshop, dar ma bucur altcineva s-a putut bucura (a ajuns o bloggerita din Bucuresti, pe care o apreciez si care stiu ca era dezamagita ca  nu fusese aleasa in cei 50 de participanti 🙂 )

2 Comments

  1. adriana stan

    Descoper cu mirare ca ai parte de multe beneficii ca blogger…Asta presupune si implicare foarte multa.Bravo tie Ana ca reusesti sa faci fata,si mult succes in continuare…Nu-i nimic daca de data aceasta nu ai fost prezenta,poate data viitoare…pup.

  2. Nicolae Claudia

    Super. Si dvs trebuia sa fiti acolo
    🙂 poate cu alta ocazie

Leave a Reply