Utile

3 tipuri de produse pe care le poti gasi intr-un magazin anvelope auto

magazin anvelope auto

Pana in urma cu un an si jumatate, cand am devenit proprietari de autoturism, grija alegerii celor mai bune produse dintr-un magazin anvelope auto sau a reducerilor de Black Friday la e-roti nu ne erau cunoscute. Dar, o data ce am cumparat masina, siguranta familiei a devenit o prioritate. Anvelopele sunt un aspect important cand vine vorba de siguranta in trafic, pentru ca ele ofera stabilitate pe sosea, iar franarea va fi mai eficienta in functie de calitatea lor . Luand in calcul importanta anvelopelor, este nevoie de o alegere inteleapta. Dar care sunt optiunile?

Cate tipuri de anvelope pot fi in oferta unui magazin anvelope auto?

In principiu, un conducator auto poate alege unul dintre urmatoarele trei tipuri de anvelope: anvelope vara, anvelope iarna sau anvelope all season. Fiecare dintre ele are anumite proprietati care le recomanda in anumite conditii.

1.Anvelopele de vara se recomanda sa fie montate atunci cand temperatura depaseste 7 grade Celsius pentru cateva zile.

Proprietatile acestui tip de anvelope asigura o buna aderenta pe asfaltul uscat, deci pe langa temperatura optima, este bine sa luam in calcul si lipsa precipitatiilor solide si a inghetului. De aceea, soferul nu trebuie sa se grabeasca sa inlocuiasca anvelopele de iarna.

2.Anvelopele de iarna pot fi montate inca din luna octombrie, daca temperaturile scad sub 7 grade si se mentin scazute. Aparitia poleiului, ghetii sau chiar a zapezii este o conditie obligatorie din punct de vedere legal pentru montarea anvelopelor de iarna.

Daca totusi carosabilul este ud, insa temperaturile au crescut, este de recomandat sa nu se intarzie foarte mult schimbarea anvelopelor de iarna cu cele de vara. Motivul este o aderenta mai buna a celor de vara, in conditii de temperatura optima, chiar si pe asfalt ud.

3. Anvelopele all season sunt tot mai des alese de catre soferii care vor sa scape de grija schimbarii periodice. Totusi, recomandarea specialistilor din domeniu este aceea a utilizarii produselor specifice fiecarui sezon. Daca totusi se opteaza pentru cele all season, este bine de stiut ca uzura va fi una mai mare, deci acest tip de anvelope trebuie inlocuite relativ mai repede decat celelalte.

magazin anvelope auto

Cum alegi cele mai bune produse dintr-un magazin anvelope auto?

In primul rand, trebuie sa stii ca un magazin avelope auto care se respecta trebuie sa ofere clientilor sai posibilitatea cautarii in functie de criteriile dorite: dupa masina detinuta, dupa dimensiuni, brand sau anotimp.

Introduci datele dorite si motorul de cautare te va ajuta reducand substantial lista modelelor. In functie de sugestiile obtinute si de bugetul disponibil vei reusi sa alegi astfel cele bune produse din oferta variata a unui magazin anvelope auto.

Pentru oferte prietenoase cu bugetul tau, seteaza-ti alarma pe 11 noiembrie si profita de reduceri de pana la 70% in primele 2 zile din campania Black Friday la e-roti. Omul gospodar isi ia vara anvelope de iarna si iarna anvelope de vara! Daca le achizitioneaza si la preturi imbatabile, cu atat mai bine!

Pe aceeasi tema: Citeste aici

1 Comment

  1. Mulțumim pentru recomandare, utile informații.

Leave a Reply