Frumusete

Tipuri de pudra de fata si ce trebuie sa stii despre ele

bopowder-00

 

Pudra de fata este de mai multe feluri, iar daca accesezi un site de produse cosmetice originale, cu sute de articole spre vanzare, cum este EyesLipsFace.com.ro, nu vei stii ce sa alegi. Asadar, pentru ca lucrurile sa fie mai simple, o sa iti prezint tipurile de pudra de fata pe care eu le cunosc si cateva lucruri pe care ar trebui sa le stii despre folosirea lor.

Pentru ca sa intelegeti de ce tipuri de pudra de fata vorbesc, click aici pentru a vedea toate produsele din gama E.l.f.

Pudra este un produs cosmetic care are rolul de a fixa anticearcanul si fondul de ten. Multe fete folosesc pudra in locul produselor mentionate, insa aceasta nu este destinata acoperirii problemelor tenului, ci fixarii produselor care o fac. Tinand acest lucru in minte, voi incepe sa va vorbesc de cele trei tipuri de pudre de fata pe care eu le cunosc: pudra fixatoare, bronzerul si blush-ul.

Pudra fixatoare

Scopul acestui produs este ca sa fixeze fondul de ten pe fata si sa matifieze aspectul tenului. De asemenea, in functie de culoarea pe care o vei alege, tenul tau va capata o anume culoare, mai deschisa sau mai inchisa. Insa, atentie la alegerea culorii fondului de ten – daca vei folosi zilnic pudra de fata, fondul de ten trebuie sa aiba o nuanta galbena, sa emane caldura.

Bronzerul

Acesta este un produs pentru ten care ofera tenului un aspect mai inchis, mai bronzat. Bronzerul se afla atat sub forma de pudra cat si sub forma de crema sau gel. Dar eu voi vorbi aici numai despre bronzerul pudra – acesta se foloseste pentru a adauga putina culoare pe fondul de ten mai deschis si pentru a accentua unele zone, precum obrajii si linia gatului. Bronzerele pot avea o nuanta mai roz, sau pot fi chiar aurii, pentru un look mai extravagant.

Blush-ul

Este o pudra de fata care se foloseste exclusiv pentru accentuarea pometilor. Ai grija la alegerea nuantei – multe fete isi aleg o culoare prea inchisa.

Acestea sunt cele trei tipuri de pudra de fata pe care eu le cunosc si le folosesc. Le gasiti pe toate pe site-ul E.l.f, unde aflati doar cosmetice originale, folosite de make-up artisti din toata lumea.

3 Comments

  1. Multumim de articol! :-*
    Un articol foarte util 😉

  2. Paola Paola

    Cred ca unele pudre se afla intr-o zona gri si nu pot fi catalogate ca facand parte strict dintr-o anumita categorie, cel putin eu nu prea stiu unde sa le incadrez 😀

  3. Coman Monica

    superb articol!!!Si foarte foarte interesant!Multumim

Leave a Reply