Frumusete

TOP 3 secrete vestimentare care îți vor aduce succesul!

Când te-ai gândit ultima dată să asortezi ținutele de zi cu zi în funcție de activitatea sau evenimentul la care participi? Fie că este vorba despre un interviu, o întâlnire de business, o ieșire în oraș cu prietenele ori un date, este foarte important să adaptezi și ținuta contextului în care te afli. De altfel, este demonstrat științific că ceea ce purtăm are o mare influență asupra stării de spirit. Nu doar cromatica hainelor, ci și stilul sau modul în care ne accesorizăm outfit-urile contribuie la crearea unor circumstanțe propice reușitei.
Printr-o ținută inspirată îți cresc semnificativ șansele de reușită, mai ales pe plan profesional.

Iată 3 secrete vestimentare care îți vor oferi succesul scontat:

1) Costumul și pantofii cu toc pentru întâlniri de business

Atunci când în joc sunt contracte de mulți bani și întâlniri cu persoane din top managementul companiilor trebuie să fii extrem de atentă la ce ținută apelezi. O ținută informală este extrem de nepotrivită și ar crea o părere destul de proastă unui manager îmbrăcat la costum și cravată să te vadă îmbrăcată în jeanși și tricou. De aceea, secretul succesului unei astfel de întâlniri este ținuta de business woman, care constă în costumul office completat de o pereche de pantofi stiletto din gama Reverse, fiind un outfit care cu siguranță îți va aduce contractele pe care ți le dorești.

2) Little black dress pentru un eveniment de seară

Atunci când ești invitată la o petrecere de revistă, un cocktail party într-o locație exclusivistă, vrei să te asiguri că nu vei da greș cu dress code-ul. Astăzi, dacă privim temele de dress code de pe invitații vom constata că sunt din ce în ce mai creative și lasă loc imaginației fiecăruia. Însă dacă ești o persoană căreia nu îi face plăcere să iasă în evidență, rochia little black dress este cea mai potrivită. În acest fel nu va trebui să îți faci probleme că vei fi în afara tematicii, deoarece acest tip de rochie se potrivește oricărui tip de eveniment de seară, elegant.

3) Încălțămintea colorată pentru ieșiri cu prietenii

Dacă vrei să iei ochii prietenilor, trebuie să știi că în 2019 se poartă încălțămintea colorată, cu aplicații dintre cele mai jucăușe, panglici, fundițe etc. Pentru un look casual poți opta pentru teniși în culori metalice iar dacă îți plac nuanțele mai aprinse poți alege o pereche de teniși roșii, extrem de moderni în acest an. De asemenea, se poartă balerinii cu fundițe și sandalele cu panglici colorate și talpă ortopedică. Sky is the limit! Fii creativă!

Așadar, există câteva tips & tricks în ceea ce privește o ținută de succes în funcție de oricare tip de eveniment. De la ținutele business pentru afaceri până la cele casual pentru ieșiri cu prietenii, fiecare detaliu trebuie foarte atent pus la punct iar succesul tău va fi unul garantat. Trebuie doar să îți pui mintea la contribuție și creativitatea să își facă simțită prezența în toate outfit-urile tale.

Photo: Pexels.com

Leave a Reply