Diverse

Top 5 cadouri originale de nuntă cu care nu poți să dai greș

Dacă ai mulți prieteni care nu s-au căsătorit încă, cel mai probabil te aștepți să fii invitat la multe nunți la care să te bucuri împreună cu rudele sau cu prietenii tăi dragi. Atunci când mirele și mireasa sunt persoane la care ții foarte mult, darul din plicul cu bani și clasicul buchet de flori, par să nu fie suficiente pentru a-ți exprima toată iubirea pe care le-o porți și dorința ca ei să aibă parte de o căsnicie frumoasă. Alteori, un cadou pentru miri poate fi compensația perfectă pentru situațiile în care nu poți participa la nunta lor. Indiferent care ar fi motivul pentru care vrei să faci acest gest, iată mai jos 5 idei inedite de cadouri cu care nu poți să dai greș.

1. Cadouri pentru casă

De cele mai multe ori, după nuntă mirele și mireasa își vor începe viața de familie într-o casă nouă, cel mai probabil dotată cu strictul necesar. Mulți dintre noi ne amintim poate cum am dormit câteva luni pe saltea după nuntă, până ce am reușit să ne cumpărăm un mobilier corespunzător. În această situație, miri s-ar putea să aprecieze foarte mult bunurile pe care le pot folosi în casă.

Bineînțeles, nu este nimic original în a face cadou o lenjerie de pat sau un serviciu de cafea. Poți face însă inedit, modul în care le oferi. De exemplu, pe lângă clasicul serviciu de cafea, adaugă și o cafea scumpă, genul acela pe care știi că mirii nu și-ar permite să își cumpere mereu, și adaugă și o invitație pentru a savura o ceașcă de cafea împreună. Alte electrocasnice cum ar fi un fier de călcat sau un aspirator, se pot dovedi cadouri foarte apreciate, dar doar atunci când știi că mirii au nevoie de ele.

2. Când ești în pană de idei, oferă un voucher

Nu toți avem darul de a fi inspirați atunci când vine vorba de idei de cadouri. În aceste situații, un voucher de cumpărături sau de reducere, ar putea fi o soluție ideală. Foarte multe magazine oferă astfel de carduri cadou, inclusiv cele online. Astfel poți să le faci cadou suma necesară pentru a-și cumpăra decorațiuni în casă, bijuterii, cosmetice sau echipament sportiv.

Uneori, ai putea folosi un astfel de voucher pentru a-i ajuta pe miri să își mobileze casa. De exemplu, dacă aceștia au nevoie de colțare extensibile, ai putea să cauți un magazin care vinde astfel de piese de mobilier și care oferă carduri cadou.Accesoriile decorative pot fi un cadou foarte interesant pentru tinerii căsătoriți, mai ales dacă este vorba de un lucru cu gust, care are rolul de a înfrumuseța locuința și, de ce nu, de a aduce un plus de confort. Mirii vor fi recunoscători pentru ajutorul pe care ai fost dispus să li-l oferi.

3. Fă-le cadou momente

Uneori nu ești sigur dacă un obiect le va fi pe plac sau nu. În aceste cazuri cel mai bine este să le oferi ocazia de a petrece timp de calitate împreună. Aici ai foarte multe posibilități. Ai putea să le faci cadou un city break, un weekend la un hotel de lux cu centru de SPA, o cină romantică la un restaurant pretențios, sau ai putea să le oferi bilete la un spectacol sau un meci care va avea loc în curând.

4. Ceva ce nu și-ar permite niciodată

Știi cafeaua, ceaiul, planta sau ciocolata ori vinul pe care le vezi mereu în magazine, dar pe care nu le cumperi niciodată pentru că ți-ar da peste cap bugetul lunar, și pentru că sunt o dorință și nu o necesitate? Ei bine, cel mai probabil viitorul cuplu căsătorit va gândi la fel ca tine. Cum ar fi să faci un efort pentru a le oferi un coș cu acele produse la care, în mod normal, doar ar visa? Cu siguranță, acest strop de lux va fi foarte apreciat de viitorii miri, chiar dacă este un cadou consumabil.

5. Cadouri personalizate

Un tablou cu caricatura celor doi, un set de farfurii cu mesaje personalizate, o cutie cu scrisori de la toți prietenii celor doi, toate s-ar putea dovedi cadouri foarte frumoase. Umorul este mereu un cadou bun deci oferă ceva amuzat: tricouri cu poreclele celor doi, căni cu mesaj surpriză, un joc pentru cuplu amuzant. Lista poate continua la nesfârșit. Vezi aici mai multe idei de cadouri personalizate.

Nu trebuie să faci cadou ceva foarte scump pentru a-i face fericiți pe miri. Este suficient să îți dai interesul, și să le oferi ceva din care să înțeleagă că îți dorești sincer ca ei să fie fericiți.

1 Comment

  1. Valeria Chertes

    Foarte bune ideile tale.

Leave a Reply