Utile

Top 5 motive pentru care nu reusesti sa iti vinzi casa

casa

Ti-ai listat casa pe piata de imobiliare, dar nu ai primit nici macar o solicitare de vizionare? Se intampla ceva cu piata de vanzari case in Ploiesti sau faci tu ceva gresit?

Uneori, cateva greseli banale pot ingreuna procesul de vanzare.

Iata top 5 motive pentru care nu reusesti sa iti vinzi casa si ce poti sa faci pentru a le evita.

Motivul 1 – Poate ca nu este momentul potrivit

Intereseaza-te la agentul imobiliar cu care lucrezi despre situatia vanzarilor de case in zona ta.

Poate ca pur si simplu nu este o zona foarte populara in acel moment. Ai rabdare, lucrurile se pot schimba destul de repede.

Motivul 2 – Nu ti-ai pregatit casa pentru vanzare

Ce inseamna acest lucru? Aici ma refer la reparatii atat la interior, cat si la exterior, dar si la cateva imbunatatiri care vor face o impresie buna in fata clientilor potentiali.

Schimba carpetele daca sunt mult prea uzate, scapa de mobila veche sau stricata si strange lucrurile personale, asta pentru a-ti oferi cateva exemple.

Motivul 3 – Pozele lipsesc sau sunt insuficiente

O poza face cat 1000 de cuvinte. Asadar, pregateste mai multe.

Ponturi pentru un anunt de vanzare reusit:

Asigura-te ca faci poze intregii case.
Evidentiaza punctele forte. De exemplu, daca casa ta are o bucatarie spatioasa, scara interioara sau un semineu, surprinde toate acestea in pozele pentru anunt.
Pregateste o masa festiva in dining room. Acest lucru te va ajuta sa oferi o imagine mai calda clientilor potentiali.
Ofera o descriere succinta fiecarei fotografii. Nu ai inspiratie? Poti apela la serviciile unui copywriter care sa iti compuna texte de vanzare.

casa

Motivul 4 – Nu promovezi casa suficient

Este important sa nu te bazezi niciodata pe o singura sursa de promovare, in special cand vorbim despre vanzarea unui imobil.

Poti, de exemplu, sa creezi flyere sau reclame video pe care sa le incarci pe YouTube. Si poti sa faci lucrul acesta chiar tu, nu trebuie sa astepti sa vina agentul imobiliar cu ideea sau initiativa.

Ai avut cateva vizionari care ti-au adus nici macar o oferta?

Discuta cu acele persoane si cere-le un feedback: ce le-a placut/ ce nu le-a placut/ ce schimbari ai putea aduce etc. Tine cont de feedback-urile primite si fa schimbarile necesare, acolo unde e cazul.

Motivul 5 – Nu colaborezi cu agentul imobiliar potrivit

Desi poate pare greu de crezut – exista si situatii in care agentul imobiliar nu este cel potrivit pentru proiectul tau. Poate ca persoana respectiva nu are suficienta experienta in domeniu, poate ca are foarte multe proiecte de care trebuie sa se ocupe simultan etc.

Daca agentul tau nu iti raspunde la mesaje sau nu are timp sa iti ofere un status privind vanzarea, nu mai pierde vremea si lucreaza cu altcineva.

Vestea buna este ca nu trebuie sa cauti prea mult o solutie mai buna.

Consultantii Royal Imobiliare detin o experienta extinsa in inchirieri apartamente, spatii comerciale, precum si in vanzari case in Ploiesti si sunt pregatiti sa te sprijine pe tot parcusul procesului de vanzare.

Testeaza-le serviciile cu incredere!

Te-ar mai putea interesa si: 4 greseli pe care sa le eviti daca vrei sa iti vinzi apartamentul in 2021

Leave a Reply