Diverse

Tot ce este maret a pornit de la o simpla idee

M-am trezit in sunetul vantului care suiera printre crengile copacilor. Perna imi mangaia obrazul, iar caldura placuta din camera ma imbia catre lumea viselor. Stiu, visele pot fi frumoase chiar si cu ochii deschisi, nu doar pe parcursul somnului de noapte, insa imi simteam pleoapele parca atinse de pistoale lipit profesionale. Parca nu ar fi vrut sa se ridice, astfel incat lumina sa patrunda pentru a da stralucire unei noi zile.

Fiecare moment isi are farmecul sau, cum fiecare gand reprezinta calea catre o noua realitate.

M-am trezit in sunetul crengilor copacilor leganate de vant, cand zorile nici nu au aparut pe cerul inghetat, iar frunzele toamnei trecute, rataceau inca pe pamantul negru.

Ti se intampla uneori ca un vis sa iti ramana lipit parca, in minte pe tot parcursul zilei, sa vrei sa ai aceleasi trairi din nou, sa te mangaie linistea in aceeasi vreme cu bucuria? E ca si cum ai lasa sa se repete o melodie care iti place foarte tare. Care sunt sentimentele pe care le traiesti in mod normal pe parcursul celor 24 de ore pe care toti le avem de dus la sfarsit in buna regula? Cat de multumit te simti de ceea ce iti apare in cale si cat de mult iti asumi pana la urma responsabilitatea pentru ceea ce traiesti?

Tot ce este maret pe lumea asta a pornit de la un vis, cand ziua inca se legana in bratele noptii, cand teama sau lipsa de incredere nu isi facusera aparitia in minte, cand inima dicta dansul simtirilor. Ar trebui sa avem un echilibru in ceea ce priveste sentimente si idei, sa reusim sa facem pace, sa lipim cu amprente de dragoste ceea ce ni se potriveste cu adevarat apoi, pe hartia vietii.

Cand simti ca ai nevoie de somn, dormi. Cand ai nevoie de iubire, ofera iubire si cand consideri ca esti jos, uitat de viata si de oamenii la care ai tinut candva, adu-ti aminte ca totul este trecator si ofera oricarui moment ce ai mai bun din tine. Pentru ca ceea ce oferi, se intoarce la tine inzecit. Buna dimineata!

1 Comment

  1. ghelbere elena

    Buna dimineata! Multe rezolvari ale unor probleme care ma framantau le-am descoperit in vis.

Leave a Reply

Theme by Anders Norén