Diverse

Totul e bine cand se termina cu bine!

In sfarsit acasa! Si nu oricum, ci bine, asa cum am sperat si m-am rugat de mai bine de o luna.

Problema mea de sanatate este una considerata chiar usoara, dar care intr-o fractiune de secunda poate deveni una pe viata si pe moarte. Cei care o considera usoara sunt fie medicii care au vazut multe in cariera lor, fie binevoitorii care nu sunt in situatia ta. Acum nu ma mai intereseaza nicio parere, eu stiu prin ce am trecut si stiu ca atunci cand tu traiesti ceva nimic nu e cum zic altii.

Important este ca am trecut si peste hopul asta, sper sa nu mai am parte de altele prea curand. Daca trebuia sa dovedesc ceva, am dovedit, asa consider. Sunt puternica, am toate motivele din lume sa lupt si nu mi-e frica sa o fac!

Injectii, perfuzii, a cincea oara pe o masa de operatii… Desi am intrat in sala cu aproape 140 de batai pe minut, m-am rugat, m-am gandit la chipul Emei si apoi am vazut cum monitorul arata ca inima mea e linistita si pregatita sa lupte. Si chiar m-am pus pe sotii cu echipa, caci a durat vreo 20 de minute pana sa fiu anesteziata si sa trag pe dreapta šŸ™‚ De la asistenta, medic anestezist pana la chirurg, toti au zis ca nu le-a fost dat sa vada pe cineva care sa rada cu pofta pe masa de operatii rece ca gheata, in conditiile in care eram cum ma facuse mama(bine, doar „cateva” kilograme in plus, in rest purtam aceeasi tinuta) si ma pregateam de „macel”.

Mai am de tinut un tratament pentru 15 zile, un regim strict timp de o luna si atentie maxima pentru tot restul vietii, deh, imi lipseste totusi un organ. Dar, cum va spuneam, sunt puternica! šŸ™‚

Sanatate maxima, prietene dragi! Si, orice ar fi, fiti puternice!

10 Comments

 1. Serban Cristina

  multa sanatate iti doresc din tot sufletul !!!

 2. rosia victoria

  Ma bucur ca ai trecut cu bine peste si ca esti optimista si splina de viata/Sunt momente in viata cand suntem tristi din cauza problemelor zilnice,momente grele ,dar cine acolo sus ne aude si ne ajuta mereu si mai este cineva ce ne da forta ,putere si incredre : chipul cald si bland al copilasului.Multa sanatate !!!!

 3. rosia victoria

  Ma bucur ca ai trecut cu bine peste si ca esti optimista si splina de viata.Sunt momente in viata cand suntem tristi din cauza problemelor zilnice,momente grele ,dar cine acolo sus ne aude si ne ajuta mereu si mai este cineva ce ne da forta ,putere si incredre : chipul cald si bland al copilasului.Multa sanatate !!!!

 4. rosia victoria

  Ma bucur ca ai trecut cu bine peste si ca esti optimista si plina de viata.Sunt momente in viata cand suntem tristi din cauza problemelor zilnice,momente grele ,dar cine acolo sus ne aude si ne ajuta mereu si mai este cineva ce ne da forta ,putere si incredre : chipul cald si bland al copilasului.Multa sanatate !!!!

 5. Rotaru Gabriela Tatiana

  Ma bucur ca operatia a reusit si ai trecut cu bine peste toate aceste lucruri,multa ,multa sanatate iti doresc si tot binele!

 6. Daniela Iorga

  Multa sanatate si recuperare grabnica.Sa ai mereu putere sa lupti si sa fii mereu vesela si optimista,caci familia si noi cititorii tai avem nevoie de tine! Pupici!

 7. Ma bucur ca totul a decurs bine si acum ai revenit langa Ema.Dumnezeu a stiut ca Ema are nevoie de mama si de calda ta imbratisare si a fcaut ca sa treci si peste asta :-*
  Multa sanatate si recuperare usoara! :-*
  pupici :-*

 8. Mirela-Liliana Ion

  Multa sanatate iti doresc,sa ai taria sa treci peste toate greutatile vietii si sa fii fericita alaturi de familia ta,si nu ma indoiesc ca vei reusi sa faci asta,pentru ca esti o persoana puternica si ambitioasa !
  Sa iti revii cat mai repede !!

 9. rosia victoria

  Multa sanatate !Ma bucur ca ai trecut cu bine peste si ca esti optimista si plina de viata.Multa sanatate !!!!

 10. Asa cum stim toate, noi cele care te citim cu interes, esti o persoana puternica si nu cred ca s-a indoit cineva vreodata de foarta interioara de care dai dovada si ti-o intaresti cu fiecare ocazie. Sanatate multa Ana, sa dea Domnul sa te recuperezi repede si sa reincepi sa te bucuri de lucrurile pe care acum momentan inca nu le poti face.
  :*

Leave a Reply