Diverse

Toyota Avensis- masina potrivita unei persoane remarcabile

De-a lungul vietii avem de-a face cu multe persoane.Unele dintre ele dispar atat de repede ca parca nici nu au fost si nu isi pun amprenta,iar altii iti influenteaza-direct sau indirect-viata.Important este sa recunoastem oamenii valorosi si sa fim demni de ei,de prietenia si suportul lor.Sa le raspundem pe masura.

Un astfel de om este tatal meu.Un om cu colona vertebrala,cinstit si muncitor,care si-a dorit mult pentru cei 5 copii ai sai un viitor mai bun .Sunt constienta in fiecare secunda a existentei mele ca de la el am mostenit dorinta de a reusi in viata,dar asta nu stand cu mainile in san si asteptand,ci luand atitudine si luptand neincetata sa obtin ce mi-am propus.
Insa mi-as dori pentru el un lucru: se se puna macar o data si el pe primul loc!Si cred ca la volanul unei Toyota Avensis si-ar dezvalui calitatile remarcabile!O merita!

Consider ca masina trebuie sa iti dezvaluie personalitatea.Iar o Avensis-cu design-ul ei sofisticat ,calitatea finisajelor si grija pentru fiecare detaliu-ar fi in perfecta concordanta cu eleganta si rafinamentul care il caracterizeaza pe tata.

Cum spuneam,tatal meu munceste mult.Pentru el munca este un mod de viata,nu concepe sa stea pe margine si sa fie spectator!Este o persoana dinamica si ar avea nevoie de o masina la fel de dinamica.Iar Toyota Avensis are un design ce vine sa reflecte exact ideea de dinamism.

Iar un om puternic nu poate conduce decat o masina puternica.Cele 7 motoare ale modelului fac din acesta autoturismul ideal.Unde mai pui ca puterea este la pachet cu silentiozitatea in cabina…cu siguranta tatal meu ar fi incantat sa o conduca!

Toyota Avensis-o masina deosebita pentru o persoana remarcabila!

                                       Articol scris pentru SuperBlog 2012

1 Comment

  1. ghelbere elena

    Pentru un barbat puternic trebuie o masina puternica.

Leave a Reply