Diverse

Trampoline Park

Saritul pe trampolina este o activitate noua, care ia o foarte mare amploare si cu ajutorul carora veti beneficia de activitati extrem de distractive insa si foarte sanatoase, pentru care nu exista limita de varsta. Trambulinele nu sunt insa doar pentru distractie ci sunt ce in ce mai mult folosite ca instrument pentru a construi musculatura si pentru a arde calorii. O sesiune de 20 de minute de sarituri pe trambulina elastic poate arde 100 pana la 200 de calorii, ajutand astfel la pierderea in greutate. Trambulinele elastice au devenit chiar un trend, diferentiandu-se de traditionalele trambuline prin montajul in plan aproape vertical al plaselor de sarit, situate pe marginea parcului de trambuline.

O trampolina este un dispozitiv ce ofera diverse beneficii pentru sanatatea generala, imbinand midcarea cu distractia. Sariturile pe trampolina timp de 10 minute sunt cu 68% mai eficace pentru sistemul cardiovascular decat 30min de jogging, conform studiilor efectuate de catre specialist. Pe langa faptul ca va ajuta sa ardeti calorii, sariturile pe trambulina stimuleaza metabolismul si sistemul imunitar si, de asemenea, va imbunatateste echilibrul.

Un loc perfect pentru cei mici care sa intruneasca toate elementele distractive pentru acestia il reprezinta Trampoline Park, o distractie marca Waterboyz. Un loc de joaca pentru copii trebuie sa aiba o serie de atractii si jocuri inedited, de la trambuline elastic, tobogane gonflabile si pana la piscine gonflabile cu bile si masinute electrice, etc. , toate intr-un mediu sigur, modern, creativ. Un astfel de loc de joaca pentru copii reprezinta o adevarata provocare pentru acestia, deoarece acestia au foarte mult timp liber si extrem de multa energie de consumat.

Trampoline Park este unul dintre cele mai populare produse pe care echipa Waterboyz le pune la dispozitia utilizatorilor de toate varstele. Aici, copiii pot juca sporturile lor preferate, într-o maniera distractiva, pe o suprafata elastica. Si daca dispuneti de afacerea dumneavoastra in domeniul locurilor de joaca sau doriti sa incepeti un astfel de business, atunci puteti beneficia de consultant de la echipa Waterboyz, sau puteti opta si pentru serviciul lor de afacere la cheie. Exista o serie de variante pe care le aveti la dispozitie pentru a beneficia de produsele de calitate ale acestora. Exista peste 10 modele de Parcuri de Trambuline (Trampoline Park), fiecare dintre acestea putand fi personalizat in functie de nevoile dumneavoastra, asadar va puteti pune amprenta pe produsul final.

Ideea de a deveni antreprenor este un adevarat fenomen in ultimii ani si un
adevarat succes il reprezinta chiar crearea locurile de joaca pentru copii, un business ce este legatura perfecta dintre munca si distractie. Trebuie sa recunoastem ca orice parinte ar prefer sa stie ca copilul sau se joaca sub atenta lui supraveghere si ca are propriul sau loc unde se poate duce sa se distreze ori de cate ori doreste sa mearga la joaca. Chiar si adultii sunt pasionati de saritul pe trampolina, asadar nu este greu de imaginat incantarea care se poate citi pe fata celor mici atunci cand vor avea o astfel de activitate prin intermediul careia vor beneficia de momente pline de distractie.

1 Comment

  1. ghelbere elena

    Am avut o trambulina elastica, dar ocupand foarte mult loc i-am dat- surorii mele care are o casa mare.

Leave a Reply