Diverse

Transport Decedați Funeral Express, o soluție pentru cei care și-au pierdut pe cineva drag în străinătate

Nimic nu poate fi mai trist pentru un părinte decât să primească o înștiințare de la Ministerul de Externe prin care este anunțat că fiul lui, plecat la muncă în străinătate, și-a pierdut viața în cel mai stupid mod cu putiință – de exemplu, lovit de o mașină pe trecerea de pietoni, așa cum a murit vărul meu, Viorel. Iar când din respectiva scrisoare oficială mai afli și că trebuie să te ocupi de „repatrierea urgentă a rămășițelor pământești ale decedatului”, simți că-ți vine să leșini, așa cum a leșinat mătușa mea, Adina. Pentru ea și pentru unchiul meu Andrei, care nu au cunoștiințe juridice și nici multă experiență în ceea ce privește demersurile administrative, ceea ce se numește în limbajul sec al înștiințărilor oficiale „repatriere decedați” s-a transformat într-un adevărat calvar. Văzându-i complet depășiți de situație, am încercat să-i ajut și am început să caut pe internet dacă nu o soluție, măcar o idee, ceva care să-i ajute să rezolve cumva această situație mai mult decât tristă.

Așa am găsit site-ul firmei de pompe funebre Transport Decedați Funeral Express, care se ocupă, la prețuri cât se poate de decente, de repatriere decedați Anglia, de repatrierea celor decedați în Italia, în Germania sau în Spania. Pe lângă aceste țări, în care firma are puncte de lucru, Transport Decedați Funeral Express mai asigură și de repatrierea rămășițelor pământești ale celor care și-au pierdut viața în Franța, în Republica Moldova, în Belgia, în Grecia, în Turcia, în Norvegia, în Olanda sau în Serbia.

Dându-mi seama că în astfel de situații este mai bine să apelezi la ajutorul cuiva care are experiență în domeniu și care poate asigura în cele mai bune condiții cu putiință servicii complete pentru transportul funerar, m-am decis să-i contactez, deși era trecut de miezul nopții, pentru că știam de pe site-ul lor că firma lucrează non-stop. Am dat deci un telefon la numărul 0729 007 003. Mi-a răspuns un angajat al firmei, care a înregistrat comanda, după ce i-am dat datele de contact ale unchiului meu. Din acel moment, Transport Decedați Funeral Express a început să facă demersurile necesare, trimițând în UK un delegat care s-a ocupat de tot.
Am scris această poveste tristă sperând că le pot fi cumva de folos celor aflați într-o situație asemănătoare, pe care țin să-i informez și de faptul că la ajutorul firmei de pompe funebre Transport Decedați Funeral Express pot apela și familiile cetățenilor străini decedați pe teritoriul României.

Leave a Reply