Frumusete

Tratamente de salon profesionale

Toate reprezentantele sexului frumos adora sa aiba o piele fina la atingere. De cand s-au pus bazele primelor civilizatii, femeile au apelat la fel si fel de metode inedite de a scapa de parul nedorit de pe corp.
Pe vremuri, femeile isi frecau pielea cu pietre ponce, pana ce firul de par de la suprafata era distrus. Greu de imaginat chinul indurat de predecesoarele noastre! Si cu toate astea, indurau cu brio durerea deoarece stima de sine era la cote foarte ridicate – nicio femeie nu accepta sa fie tratata altfel… decat ca o zeita!

Din fericire, prezentul ne ofera solutii mult mai eficiente, dar si nedureroase si non-invazive pentru piele si asta pentru ca ne dorim sa fim mereu frumoase si ne place sa fim admirate!

Astazi, daca vrei sa scapi definitiv de parul nedorit, tot ce trebuie sa faci este sa apelezi la cea mai eficienta epilare definitiva Bucuresti , cu resedinta in cartierul Militari Residence din capitala. O locatie de vis – un centru de infrumusetare ce include urmatoarele servicii: remodelare corporala, cosmetica faciala, make-up si epilare definitiva.

Multe dintre noi inca apeleaza la metodele clasice de epilare: lama de ras, crema depilatoare sau ceara. Dar foarte putine dintre noi cunoastem avantajele imbatabile pe care o epilare definitiva le are! Cu siguranta, daca am fi mai bine informate cu privire la acest subiect, ne-am indrepta imediat atentia catre acest tratament cosmetic.

Epilarea definitiva se face cu ajutorul IPL (lumina intens pulsata). IPL-ul face posibila reducerea parului, avand ca tinta foliculul pilos aflat sub piele, folosind energia luminoasa. Energia luminoasa produse de aceasta distruge foliculul, prevenind formarea parului. Energia este atrasa de pigmentul de culoare inchisa al firului de par si captata de acesta pe baza procesului de fototermoliza. Astfel, firele de par aflate in faza activa sunt reduse.

picture1-500x500

 

Aceasta procedura se realizeaza doar cu aparatura speciala, de care doar saloane de infrumusetare calificate dispun si te pot rasfata asa cum meriti, cu tratamente personalizate! Cu toate astea, nu uita sa cauti experienta si garantia serviciilor bine facute!

Doar lipsa de informatie le mai impiedica pe femei sa apeleze la procedurile de epilare definitiva. Dar era internetului ofera solutii oricui, informatia este la ordinea zilei si oricine o poate accesa, daca stie unde si ce sa caute. Epilarea definitiva este o investitie pe termen lung, care merita!

Leave a Reply